Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Delver
SKU   429801018-25

Delver Bottenskärande Notfräs 18x25x59 S=8

Delver Notfräs 16mm är en högkvalitativ notfräs designad för precision och renhet. Med sin bottenskärrande förmåga kan den borra eller fräsa direkt ner i material, levererar en slät och ren bottenyta. Den har specifikationer som en skaftdiameter på 8mm, skärdiameter på 18mm, skärlängd på 25mm och en totallängd på 59mm, vilket gör den till ett utmärkt verktyg för detaljerat arbete.

In stock
product.showwarehousestatus
259,00 kr

product.fulldescription

När det gäller fräsning och bearbetning av material, är valet av rätt verktyg avgörande för att uppnå optimala resultat. Delver Notfräs 16mm står framför mängden som en framstående notfräs. Den är designad för att leverera precision, renhet och effektivitet i alla dess användningsområden.

En av de mest framstående egenskaperna hos denna notfräs är dess bottenskärrande förmåga. Detta innebär att användaren kan borra eller fräsa rakt ner i materialet utan att behöva göra förberedande skär. Resultatet? En exceptionellt ren och slät bottenyta som är perfekt för efterföljande bearbetning eller finish.

När det kommer till specifikationerna, erbjuder Delver Notfräs 16mm en idealisk kombination för finjustering. Med en skaftdiameter på 8mm kan den passa de flesta standardfräsmaskiner. Dess skärdiameter på 18mm och skärlängd på 25mm ger den en utmärkt balans mellan storlek och kapacitet, vilket gör den kapabel att hantera både mindre detaljarbeten och större avverkningsuppgifter.

Dess totala längd på 59mm säkerställer att den har tillräckligt med räckvidd för de flesta arbetsuppgifter, samtidigt som den fortfarande är kompakt nog för bekväm hantering och lagring.

Slutligen, det faktum att den är av hög kvalitet garanterar att den inte bara kommer att utföra uppgiften, utan även hålla länge, vilket ger god valuta för pengarna.

- Bottenskärrande för direkt borrning/fräsning i material.
- Ger en ren och slät bottenyta.
- Högkvalitativ konstruktion för långvarig användning.
- Utmärkta specifikationer för detaljerat arbete.
- Passar de flesta standardfräsmaskiner tack vare 8mm skaftdiameter.
- Balanserad storlek och kapacitet för olika arbetsuppgifter.

Delver Notfräs 16mm är en expertnotfräs designad för precision och hållbarhet. Dess bottenskärrande design tillåter direkt bearbetning i materialet, vilket ger en perfekt slät bottenyta. Med specifikationer som 8mm skaftdiameter, 18mm skärdiameter och 25mm skärlängd är den idealisk för en rad fräsningsuppgifter. Denna högkvalitativa notfräs garanterar exceptionella resultat varje gång.

Användningsområden
Snickeri, Möbeltillverkning, Skulpturverk, Inredningsdesign, Renoveringsprojekt.

Tekniska data
Skaftdiameter 8mm (S)
Skärdiameter 18mm (D)
Skärlängd 25mm (H)
Totallängd 59mm (L)

product.downloads

Customers who bought this item also bought

272,00 kr
239,00 kr
196,00 kr
129,00 kr
1 868,00 kr
185,00 kr
2 212,00 kr
865,00 kr