Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Delver
SKU   429801016-20

Delver Bottenskärande Notfräs 16x20x54 S=8

Delver Notfräs 16mm är en högkvalitativ bottenskärrande notfräs som är specialdesignad för borrning/fräsning direkt ner i materialet. Den erbjuder en ren och jämn bottenyta för proffsiga resultat. Med en skaftdiameter på 8mm, skärdiameter på 18mm, skärlängd på 20mm och totallängd på 54mm, är denna fräs optimalt konstruerad för precision och hållbarhet.

In stock
product.showwarehousestatus
224,00 kr

product.fulldescription

När det handlar om verktyg och komponenter inom snickeri och byggnadsarbete, är precision och kvalitet av yttersta vikt. Delver Notfräs 16mm är ett tydligt exempel på dessa värderingar, genom sin överlägsna design och kapacitet.

Denna bottenskärrande notfräs skiljer sig från traditionella fräsar. Dess unika design tillåter direkt borrning eller fräsning rakt ner i materialet, vilket är särskilt användbart i situationer där exakthet är kritisk. Oavsett om det handlar om möbeltillverkning, konstruktion eller detaljarbete, ger den här fräsen en ren och slät bottenyta, vilket garanterar en högkvalitativ finish.

En av de mest framstående egenskaperna hos Delver Notfräs 16mm är dess mått. Med en skaftdiameter på 8mm, kan den enkelt fästas i en mängd olika fräsmaskiner. Dess skärdiameter på 18mm tillsammans med en skärlängd på 20mm säkerställer att varje rörelse är exakt, medan den totala längden på 54mm garanterar stabilitet och styrka under användning.

Denna fräs är tillverkad av högkvalitativa material, vilket inte bara garanterar dess hållbarhet, men också dess prestanda. Oavsett arbetskrav, levererar Delver Notfräs 16mm konsekvent och pålitliga resultat.

- Bottenskärrande design för direkt borrning/fräsning.
- Ger en ren och jämn bottenyta.
- Optimerad för precision med 8mm skaftdiameter.
- Robust med skärdiameter på 18mm.
- Lång skärlängd på 20mm för djupare fräsning.
- Högkvalitativ konstruktion för långvarig användning.

Delver Notfräs 16mm står ut som en högpresterande bottenskärrande notfräs, perfekt för direkt borrning och fräsning i materialet. Med en ren bottenfinish, 8mm skaftdiameter, 18mm skärdiameter, 20mm skärlängd och en total längd på 54mm, är denna fräs utformad för precision och hållbarhet i alla dina snickeri- och byggnadsprojekt.

Användningsområden
Möbeltillverkning, Konstruktion, Finbearbetning, Renoveringsprojekt, Detaljarbeten i trä.

Tekniska data
Skaftdiameter 8mm (S)
Skärdiameter 16mm (D)
Skärlängd 20mm (H)
Totallängd 54mm (L)

product.downloads

Customers who bought this item also bought

213,00 kr
191,00 kr
218,00 kr
508,00 kr
256,00 kr
2 794,00 kr
235,00 kr
210,00 kr