Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Delver
SKU   429801012-20

Delver Bottenskärande Notfräs 12x20x54 S=8

Delver Notfräs 12mm är en högkvalitativ, bottenskärande notstål speciellt designad för att erbjuda precisionsborrning/fräsning rakt ner i olika material. Den säkerställer en slät bottenyta utan grovhet. Med en skaftdiameter på 8mm, skärdiameter på 12mm, skärlängd på 20mm och totallängd på 54mm, är denna fräs utformad för att hålla, men bör matas försiktigt för att förhindra avbrott.

In stock
product.showwarehousestatus
191,00 kr

product.fulldescription

Delver Notfräs 12mm representerar en perfekt balans mellan designprecision och hållbarhet. Den är specifikt utformad för att hantera utmaningarna med att borra/fräsa rakt ner i material, vilket ofta kan vara ett problem med konventionella verktyg.

En av de mest framträdande egenskaperna hos denna notfräs är dess förmåga att skapa en ren, slät bottenyta. Detta är särskilt viktigt i scenarion där ytfinish spelar en avgörande roll för det slutliga resultatet.

Med en skärdiameter på 12mm erbjuder denna notfräs en perfekt balans mellan storlek och prestanda. Den extra längden, med en skärlängd på 20mm och en totallängd på 54mm, gör den lämplig för en mängd olika applikationer, från grundläggande hantverksprojekt till mer komplexa industriella uppgifter.

Trots sin robusta konstruktion och prestanda, är det viktigt att använda Delver Notfräs 12mm med försiktighet. Speciellt fräsar med mindre skärdiametrar kan vara känsliga för påfrestningar, så det är viktigt att mata verktyget långsamt och med ett begränsat fräsdjup för att undvika att skäret bryts av.

Denna notfräs är idealisk för yrkesverksamma som kräver precision, men också för hobbyhantverkare som vill ha en pålitlig notfräs i sin verktygssamling. Oavsett användningsområdet, levererar Delver Notfräs 12mm konsekvent högkvalitativa resultat.

- Bottenskärande design för precisionsborrning/fräsning.
- Skapar en ren, slät bottenyta.
- Extra längd för en mångsidighet av applikationer.
- Skaftdiameter på 8mm för stabil montering.
- Hög kvalité som minimerar avbrott och förlängning av verktygets livslängd.
- Passar både professionella och hobbyanvändare.

Delver Notfräs 12mm, utrustad med en bottenskärande design, är expert på att leverera rena och släta bottenytor vid borrning/fräsning. Med en skärdiameter på 12mm, skärlängd på 20mm och totallängd på 54mm, kombinerar den precision med mångsidighet. Även om det är ett hållbart verktyg av hög kvalité, bör det användas med försiktighet för att säkerställa optimal prestanda.

Användningsområden
Träbearbetning, möbeltillverkning, precisionsskärning, dekorativa projekt, metallarbete.

Tekniska data
Skaftdiameter 8mm  (S)
Skärdiameter 12mm  (D)
Skärlängd 20mm  (H)
Totallängd 54mm  (L)

product.downloads

Customers who bought this item also bought

213,00 kr
232,00 kr
224,00 kr
196,00 kr
191,00 kr
183,00 kr
212,00 kr
218,00 kr