Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Delver
SKU   429801011

Delver Bottenskärande Notfräs 11x20x54 S=8

Delver Notfräs 11mm är ett bottenskärande, extra långt notstål av hög kvalité. Designat för effektiv borrning/fräsning rakt ner i material, levererar den en ren och slät bottenyta. Notfräsen har en skaftdiameter på 8mm, skärdiameter på 11mm, skärlängd på 20mm och totallängd på 54mm. Användare bör mata fräsen långsamt för att undvika att bryta av den.

In stock
product.showwarehousestatus
183,00 kr

product.fulldescription

Är du ute efter en fräs som kombinerar kvalitet, precision och hållbarhet? Då kan Delver Notfräs 11mm vara rätt val för dig. Den representerar en ny generation av notstål som är framtagen för att möta de mest krävande behoven.

Vad som särskiljer denna notfräs är dess bottenskärande och extra långa design. Denna egenskap gör att användare kan borra eller fräsa rakt ner i materialet utan avvikelser eller ojämnheter. Resultatet? En imponerande ren och slät bottenyta som är svår att uppnå med konventionella verktyg.

Förutom dess skärprestanda, kommer denna notfräs med andra imponerande specifikationer. Med en skaftdiameter på 8mm säkerställer den en stabil och säker montering på ditt fräsverktyg. Den 11mm skärdiametern tillsammans med en skärlängd på 20mm tillåter användare att uppnå exakta dimensioner vid bearbetning av olika material.

Trots dessa prestandaegenskaper är det viktigt att komma ihåg vissa grundläggande användningsrekommendationer. Givet den lilla skärdiametern bör användare mata fräsen långsamt och inte ta för stora bitar på en gång. Detta minimerar risken att frässtålet bryts av, vilket kan orsaka skada på både verktyget och materialet.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en fräs som kombinerar effektivitet, precision och hållbarhet, bör Delver Notfräs 11mm vara högt upp på din lista. Det är ett verktyg av hög kvalitet som är redo att ta ditt hantverk till nästa nivå.

- Bottenskärande design för effektiv fräsning rakt ner.
- Levererar en ren och slät bottenyta.
- Hög kvalité och hållbar konstruktion.
- Skaftdiameter på 8mm för stabil montering.
- Lämplig för exakta dimensioner med skärlängd på 20mm.
- Extra lång design för ökad mångsidighet.

Delver Notfräs 11mm är ett bottenskärande, extra långt notstål av hög kvalité som erbjuder optimal borrning och fräsning. Med specifikationer som 8mm skaftdiameter, 11mm skärdiameter och 20mm skärlängd, garanterar det precision och hållbarhet. Användare bör mata långsamt för att uppnå bästa resultat och minimera risker.

Användningsområden
Möbelsnickring, träbearbetning, konstruktion, modellbygge, finmekaniska projekt.

Tekniska data
Skaftdiameter 8mm (S)
Skärdiameter 11mm (D)
Skärlängd 20mm (H)
Totallängd 54mm (L)

product.downloads

Customers who bought this item also bought

210,00 kr
191,00 kr
118,00 kr
247,00 kr
286,00 kr
196,00 kr
239,00 kr
32,00 kr