Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Delver
SKU   429804127-32

Delver Kantfräs 12.7×32×75 S=8

Delver kantfräs med styrlager erbjuder en diameter på 12,7 mm, särskilt framtagen för effektiv kantfräsning av laminat och diverse andra material samt kopierfräsning med hjälp av mallar. Fräsen är tvåskärig, utrustad med högkvalitativt HM-stål och innehåller ett bottenmonterat kullager, vilket försäkrar smidig och exakt fräsning. Med en skärlängd på 32 mm, totallängd på 75 mm och skaftdiameter på 8 mm, levererar denna kantfräs enastående prestanda. Produkten levereras i en praktisk förvaringsask för enkel förvaring och transport.

Out of stock
product.showwarehousestatus
213,00 kr

product.fulldescription

Delver kantfräs med styrlager är en specialdesignad produkt med en diameter på 12,7 mm, optimerad för noggrann och effektiv kantfräsning av laminat och olika andra material. Dessutom är den utmärkt för kopierfräsning där mallar används. Denna kantfräs är tvåskärig och innehåller skär av hållfast HM-stål, vilket garanterar lång livslängd och kontinuerlig, överlägsen prestanda.

Produkten har ett strategiskt placerat bottenmonterat kullager som underlättar en jämn och exakt fräsning, vilket är kritiskt för professionella och exakta resultat varje gång. Med en skärlängd på 32 mm, totallängd på 75 mm, och en skaftdiameter på 8 mm, är denna kantfräs dimensionerad för optimal användbarhet och prestanda i olika projekt. Frässtålet håller högsta kvalitet och erbjuder exceptionell hållbarhet och skärpa.

Produkten levereras i en praktisk och robust förvaringsask, vilket gör den bekväm att förvara och transportera, samtidigt som den skyddas från yttre skador och slitage.

- Diameter på 12,7 mm för varierad användning
- Tvåskärig med högkvalitativt HM-stål
- Bottenmonterat kullager för smidig fräsning
- Praktisk förvaringsask inkluderad
- Optimala dimensioner för diverse projekt
- Utmärkt för kant- och kopierfräsning

Delver kantfräs med styrlager på 12,7 mm är idealisk för kantfräsning av laminat och kopierfräsning med mallar. Med tvåskärigt HM-stål och bottenmonterat kullager, erbjuder den smidig och precisionsfylld fräsning. Produkten har en skärlängd på 32 mm, total längd på 75 mm och en skaftdiameter på 8 mm. En praktisk förvaringsask medföljer, vilket säkerställer bekväm förvaring och transport.

Användningsområden
Kantfräsning av laminat och andra material
Kopierfräsning med hjälp av mallar

Tekniska data
Skärdiameter(D) 12,7mm
Skärlängd(H) 32mm
Totallängd(L) 75mm
Skaftdiameter 8mm

product.downloads

Customers who bought this item also bought

197,00 kr
191,00 kr
239,00 kr
155,00 kr
378,00 kr
191,00 kr
92,00 kr
192,00 kr