Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Delver
SKU   429801025

Delver Bottenskärande Notfräs 25x20x70 S=8

Delver Notfräs 25mm är en bottenskärande fräs av högsta kvalitet, designad för borrning/fräsning direkt ner i material. Den ger en ren och slät yta på botten. Med en skärdiameter på 25mm, skärlängd på 20mm och en totallängd på 70mm, är den optimal för precision och hållbarhet. Dess skaftdiameter är 8mm.

In stock
product.showwarehousestatus
365,00 kr

product.fulldescription

När det kommer till bearbetning av material är rätt verktyg nödvändigt för att uppnå perfektion, och Delver Notfräs 25mm levererar precis det. Denna bottenskärande notfräs står ut från mängden tack vare dess enastående kvalitet och design som möjliggör borrning och fräsning rakt ner i alla typer av material.

Vad som gör denna fräs särskilt anmärkningsvärd är dess förmåga att ge en otroligt ren och slät bottenyta. Detta garanterar inte bara en estetiskt tilltalande finish utan säkerställer också att fogen mellan bearbetade delar blir jämn och korrekt.

Delver Notfräs är konstruerad med en skärdiameter på 25mm. Detta, tillsammans med en skärlängd på 20mm, gör det möjligt att nå tillräckligt djupt för de flesta bearbetningsbehov. Dess totallängd på 70mm och skaftdiameter på 8mm garanterar stabilitet och precision vid varje användning.

Hög kvalitet betyder också längre livslängd. Med Delver Notfräs kan användarna känna sig säkra på att de har ett verktyg som inte bara utför uppgiften vid handen utan också varar under en längre tid.

Oavsett om det handlar om att skapa en perfekt fyrkantig ficka, urholka ett område eller bearbeta en dold fästpunkt, är Delver Notfräs 25mm det ideala valet för proffs och hantverkare som vill ha bästa möjliga resultat.

- Bottenskärande för direkt borrning/fräsning i material.
- Ger en ren och slät bottenyta.
- Högkvalitativt frässtål för långvarig användning.
- 25mm skärdiameter för optimal bearbetning.
- 8mm skaftdiameter för stabilitet och precision.
- Mångsidig för olika typer av bearbetningsprojekt.

Delver Notfräs 25mm erbjuder precision, kvalitet och hållbarhet för alla dina fräsningsbehov. Som en bottenskärande fräs tillåter den direkt borrning i material, säkerställande av en slät och ren bottenyta. Med skärdiameter på 25mm, skärlängd på 20mm, totallängd på 70mm och en skaftdiameter på 8mm, är detta verktyg både robust och precist, idealiskt för professionell användning.

Användningsområden
Träbearbetning, metallbearbetning, inredningsbyggnad, möbeltillverkning, precisionsfräsning.

Tekniska data
Fräsdjup  20mm (H)
Fräsdiameter  25mm  (D)
Totallängd 70mm  (L)
Spindeldiameter 8mm  (S)

product.downloads

Customers who bought this item also bought

398,00 kr
508,00 kr
442,00 kr
366,00 kr
322,00 kr
402,00 kr
160,00 kr
191,00 kr