Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Cobolt
SKU   222-030CO

Cobolt Limfogfräs L=26 D1=30 D2=22 D3=142

Limfogfräs är ett specialverktyg för att skapa starka limfogar i material med tjocklek 12-25 mm. Med fasade skär och enkel justering, garanterar det perfekt sammanfogning och starka limfogar.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
819,00 kr incl. VAT

product.fulldescription

Limfogfräs är ett oumbärligt verktyg för träbearbetning och snickeri, designat för att skapa starka och hållbara limfogar. Detta frässtål är speciellt utformat för att bearbeta material med en tjocklek mellan 12 och 25 mm, vilket gör det till ett mångsidigt verktyg för en rad olika projekt.

Fräsens fasade skär gör det enkelt att sammanfoga materialbitar. För att uppnå optimala resultat, justerar du fräsen i förhållande till materialets tjocklek. Centrera materialet mot fräsens mittpunkt, markerad med en tydlig centreringspunkt. Denna funktion säkerställer att både den övre och undre delen av profilen är korrekt centrerade.

När du fräser ena sidan av materialet, vänd arbetsstycket och fräs den andra sidan. Detta skapar en perfekt passform som ger en stark och hållbar limfog. Tack vare de fasade skären, blir sammanfogningen enkel och resultatet blir både estetiskt tilltalande och funktionellt.

Limfogfräsen är utrustad med en spindelstorlek på 8 mm, vilket gör den kompatibel med de flesta standardfräsmaskiner. Detta verktyg är idealiskt för både professionella snickare och DIY-entusiaster som vill uppnå professionella resultat i sina träbearbetningsprojekt.

- Skapar starka och hållbara limfogar.
- Enkel justering för olika materialtjocklekar.
- Fasade skär för enkel och exakt sammanfogning.
- Passar materialtjocklekar mellan 12 och 25 mm.
- Kompatibel med standardfräsmaskiner tack vare 8 mm spindelstorlek.

Limfogfräs är ett måste för alla som arbetar med träbearbetning och vill skapa starka, hållbara limfogar. Dess enkla justering och fasade skär garanterar perfekt sammanfogning och högkvalitativa resultat.

Användningsområden
Professionella snickare och träarbetare.
DIY-entusiaster och hemmafixare.
Möbeltillverkning och träbearbetningsprojekt.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

981,00 kr
2 058,00 kr
650,00 kr
148,00 kr
488,00 kr