Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Coast
SKU   15286213419

COAST FL85 Fokus Pannlampa ->650 lumen

COAST FL85 är en högpresterande pannlampa designad för krävande arbetsmiljöer. Med 650 lumen och ett ljusavstånd på 192 meter, erbjuder den överlägsen belysning. Utrustad med Pure Beam Optic, Flood-Spot-teknologi och Twist Focus, ger den anpassningsbar ljuskägla. Dual Power-teknologi, IP54-klassificering och ANSI FL1-standard säkerställer pålitlighet och hållbarhet. Perfekt för professionella användare som behöver robust och flexibel belysning.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
703,00 kr

product.fulldescription

COAST FL85 pannlampa är en idealisk lösning för professionella som behöver pålitlig och kraftfull belysning i tuffa arbetsmiljöer. Med en ljusstyrka på 650 lumen och ett imponerande ljusavstånd på 192 meter, säkerställer denna pannlampa att du alltid har klart och effektivt ljus.

Denna pannlampa är utrustad med COASTs avancerade Pure Beam Optic-teknologi, som kombinerar Flood-Spot-belysning med Twist Focus-systemet. Detta gör det möjligt att enkelt justera ljuskäglan för att passa specifika behov, från bred vidvinkelbelysning till fokuserad stråle. Den dynamiska ljuskällan erbjuder tre ljusstyrkor - hög, medium och låg - vilket ger ytterligare anpassningsförmåga.

FL85 är utvecklad med Dual Power-teknologi, vilket innebär att den kan drivas antingen med COAST ZITHION™ uppladdningsbara batterier eller standard AAA-batterier. Detta ger användaren flexibilitet och säkerställer att pannlampan alltid är redo att användas. Med en batteritid på upp till 15 timmar och 45 minuter, är den idealisk för långa arbetspass.

Designen av FL85 är både funktionell och användarvänlig. Den justerbara huvudremmen är tillverkad i ett mjukt, reflekterande material och kan anpassas för att passa olika huvudstorlekar. Pannlampan är även kompatibel med hjälmar, och klämmor för hjälmfäste medföljer.

COAST FL85 uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och hållbarhet. Den är testad och godkänd enligt ANSI FL1-standarden och har en IP54-klassificering för damm- och vattentäthet, vilket gör den idealisk för användning i krävande miljöer.

- Kraftfull belysning med 650 lumen och 192 meters ljusavstånd.
- Pure Beam Optic med Flood-Spot-teknologi och Twist Focus för anpassningsbar ljuskägla.
- Dual Power-teknologi för flexibel strömförsörjning.
- Lång batteritid, idealisk för långa arbetspass.
- IP54-klassificering och ANSI FL1-standard för hållbarhet och pålitlighet.

COAST FL85 pannlampa är en robust och mångsidig lösning för professionella som kräver pålitlig och kraftfull belysning. Dess avancerade teknologi och hållbara design gör den till ett oumbärligt verktyg i krävande arbetsmiljöer.

Användningsområden
Professionella arbetsmiljöer som byggarbetsplatser och industriella områden.
Utomhusaktiviteter som vandring och camping.
Nödsituationer och säkerhetsarbete.

Tekniska data
Lumen 650 / 355 / 100
Driftstid 2,2 / 4,5 / 15,75
Effektiv tills 192 / 145 / 77
IP-Certifiering IP54
Batterityp 3 x AAA
Modes High / Medium / Low

product.downloads