Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   2608667394

Bosch T 1044 DP Sticksågsblad 250mm för Byggvirke,spån-,laminat-,boardskivor

Bosch T 1044 DP Precision for Wood sticksågblad gör exakta, snabba och raka snitt i trä. Sticksågsblad för tjockt byggvirke, mjuka träslag (5-150 mm), spån-, laminat-, boardskivor

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

318,00 kr

product.fulldescription

Bosch T 1044 DP Precision for Wood sticksågblad gör exakta, snabba och raka snitt i trä

- Den ökade bladtjockleken förhindrar böjning och ger exakta snitt i korrekta vinklar
- Bladets skarpslipade tänder har sidotandning, vilket möjliggör snabba snitt
- Stål med hög kolhalt är lämpligt för sågning i mjuka träslag och ej nötande trämaterial

T 1044 DP Precision for Wood sticksågblad gör exakta, snabba och raka snitt i trä. Dess ökade bladtjocklek förhindrar böjning och ger exakta snitt i korrekta vinklar. Vidare har bladets skarpslipade tänder sidotandning, vilket möjliggör snabba snitt. Bladet är tillverkat av HCS (stål med hög kolhalt), vilket är lämpligt för sågning i mjuka träslag och ej nötande trämaterial. Det har stor tanddelning (4 mm) och extraordinär längd (250 mm) för sågning i trämaterial med tjocklek upp till 160 mm. För användning med sticksågar med T-skaftsystem för fasthållning.

Tekniska data
Ämnen HCS
Tandutförande skränkt, slipad
Total längd [mm] 250
Tandning [mm] 4,0
Användningsområde Tjockt byggvirke, mjuka träslag (5-150 mm), spån-, laminat-, boardskivor
Typ T 1044 DP

product.downloads

Customers who bought this item also bought

196,00 kr