Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   2608000349

Bosch Slipplatta Medel 125mm GEX 125-1 AE

Bosch 125mm slipplatta är designad för användning med GEX 125-1 AE slipmaskin. Denna medelhårda sliprondell erbjuder hög avverkning och fin ytkvalitet för en rad olika standardslipningsprojekt.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

274,00 kr

product.fulldescription

Uppgradera din slipupplevelse med Bosch 125mm slipplatta, skräddarsydd för att passa GEX 125-1 AE slipmaskin. Den medelhårda sliprondellen är utformad för att möta behoven vid standardslipning, med en balans mellan effektiv materialavverkning och utmärkt ytkvalitet. Med en diameter på 125.0 mm och kardborrefäste, garanterar denna slipplatta enkel fastsättning och byte, medan de fyra skruvarna säkerställer en stabil och säker montering.

Oavsett om du arbetar med trä, metall eller plast, erbjuder Bosch 125mm slipplatta mångsidighet och prestanda för dina slipprojekt. Dess robusta konstruktion och noggrant utvalda material bidrar till långvarig användning och konsekvent resultat.

- Speciellt designad för GEX 125-1 AE för optimal prestanda.
- Medelhård sliprondell balanserar avverkning och ytkvalitet.
- Kardborrefäste och skruvförankring för enkel montering och stabilitet.
- Mångsidig för användning på en rad olika material.
- Hög avverkning och fin ytkvalitet för effektivt sliparbete.

Perfektionera dina slipprojekt med Bosch 125mm slipplatta för GEX 125-1 AE. Denna medelhårda sliprondell erbjuder enastående balans mellan avverkning och ytkvalitet.

Användningsområden
Standardslipning på diverse material som trä, metall och plast.
DIY-projekt och professionella arbetsuppgifter som kräver precision och kvalitet.
Förberedelse av ytor för ytbehandling eller målning.

Tekniska data
Utförande Medelhård
Diameter 125mm

product.downloads

Customers who bought this item also bought

118,00 kr
279,00 kr
74,00 kr
131,00 kr
266,00 kr
149,00 kr
69,00 kr
94,00 kr