Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   2608640430

Bosch Sågklinga 210mm 48T Optiline (Fin Trä)

Bosch Optiline Wood är en specialiserad sågklinga med 48 tänder som är utformad för kap- och geringssågar. Med en diameter på 210 mm och en klingbredd på 2,0 mm, erbjuder den precisionskapningar med en negativ tandning på -5 grader.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

489,00 kr

product.fulldescription

Bosch Optiline Wood till kap- och geringssågar är en högkvalitativ klinga designad för träbearbetning. Den har en diameter på 210 mm och ett klinghål på 30,0 mm som passar de flesta standard sågar.

Denna klinga är specifikt designad för kap- och geringssågar och ger precisionskapningar i trä. Med 48 tänder och en negativ tandning på -5 grader, garanterar den en ren och exakt snitt i olika trämaterial.

- Specialiserad Design: Optimerad för träbearbetning.
- Hög Precision: 48 tänder för rena och exakta snitt.
- Kompatibilitet: Passar de flesta kap- och geringssågar.
- Hållbar Konstruktion: Tillverkad för lång livslängd och robust användning.

Bosch Optiline Wood är en sågklinga för kap- och geringssågar, optimerad för trä. Med 48 tänder, 210 mm diameter, och en negativ tandning på -5 grader, erbjuder den hög precision och hållbarhet.

Användningsområden
Träbearbetning
Kapning och gering
Snickeri och byggnadsarbeten

Tekniska data
Ytter-Ø mm 210.0
Klinghåls-Ø mm 30.0
Klingbredd (b1) mm/stamklingbredd (b2) mm 2,0/1,4
Tandantal 48
Typ Kap- och geringssågar
Tandform ATB/N
Sågresultat 2.0
Negativ Tandning -5

product.downloads

Customers who bought this item also bought

18,00 kr
123,00 kr
89,00 kr
50,00 kr
49,00 kr
377,00 kr
396,00 kr
64,00 kr