Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   2608642384

Bosch Sågklinga 165mm 48T (Fina snitt)

Bosch sågklinga som ger en noggrann, ren och tyst sågning i alla träslag. Cirkelsågsklinga anpassad för användning i sänksågar och cirkelsågar.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

749,00 kr

product.fulldescription

Bosch sågklinga som ger en noggrann, ren och tyst sågning i alla träslag. Cirkelsågsklinga anpassad för användning i sänksågar och cirkelsågar.

Microteq-tandning - Hårdmetalltandning av hårdmetallpulver med hög densitet och mikrofina kornstorlekar minimerar skärslitaget och ger suverän sågkvalitet och mycket lång livslängd

Cleanteq-beläggning - Minskar partikeladhesion (harts, liv) - ger extra rent slutreslutat. Korrosionsskyddar sågklinga. Håller sågklingan kall.

Vibrationsdämpning med Stabilteq - Polyuretanfyllda dämpningsslitsar sänker vibrations och ljudnivåerna kraftigt. Ger bättre sågprecision och arbetskomfort.

Expansionsslitsar - Laserskurna för bättre klingstabilitet och större noggrannhet. Specialformen ger lägre ljudnivå.

Ståstomme - Kvalitetsstål ger bättre hållfasthet. Laserskurna för större noggrannhet utan klingsträckningar.

Förstyvningsring - Den specialinvalsade förstyvningsringen gör sågklinga formstabil och helt jämn även vid sågning.

Specifikationer

  • Ytter-Ø mm     165.0
  • Klinghåls-Ø mm     20.0
  • Klingbredd (b1) mm/stamklingbredd (b2) mm     1,8/1,3
  • Tandantal     48
  • Tandform     ATB
  • Sågresultat     4.0
  • Hörnvinkel °     15
  • Spånvinkel ° w1     5.0
  • Frivinkel ° w2     15.0

product.downloads

Customers who bought this item also bought

377,00 kr
849,00 kr
299,00 kr
23,00 kr
311,25 kr
278,00 kr
393,00 kr
94,00 kr