Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   2608661694

Bosch Sågbladset ALL-IN-ONE STARLOCK

Bosch Universalsats med tretton delar är en mångsidig sats för enklare arbeten. Starlock-tillbehören är utvalda för att ge bästa möjliga prestanda och värde för olika arbeten

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

501,00 kr

product.fulldescription

Bosch Universalsatser för multiverktyg, 13 delar

Universalsatsen med tretton delar är en mångsidig sats för enklare arbeten

- Starlock-tillbehören är utvalda för att ge bästa möjliga prestanda och värde för olika arbeten
- Satsen innehåller Starlock-tillbehör för sågning, instickssågning, slipning och skrapning av olika material

Universalsatsen med tretton delar innehåller verktyg för mångsidiga arbeten. Starlock-tillbehören är utvalda för att ge bästa möjliga prestanda och värde för en mängd olika arbeten. Satsen innehåller tretton delar, bland annat blad för sågning, instickssågning, slipning och skrapning av olika material. Den innehåller ett segmentsågblad för kapning av dörrkarmar vid golvet, sågning av mindre lister, laminat- och parkettgolv, och ett instickssågblad för att göra urtagningar i trä. Satsen innehåller även slippapper för slipning av trä och målade material samt en skrapa för borttagning av mjuka material. Tillbehören passar alla Starlock-, Starlock Plus- och Starlock Max-elverktyg samt vanliga multiverktyg.

Starlock Snap-In-fästet gör det möjligt att byta blad på mindre än tre sekunder utan att behöva röra bladet. Fästets mycket exakta tredimensionella koppling mellan maskinen och tillbehöret ger högsta möjliga kraftöverföring.

Levereras med
BIM-segmentsågklinga Wood and Metal ACZ 85 EB (1 st.)
BIM-instickssågblad Wood and Metal AIZ 32 APB (1x)
HCS-skrapa ATZ 52 SFC (1 st.)
Wood and Paint slippapper (10x)

product.downloads

Customers who bought this item also bought

68,00 kr
117,00 kr
296,00 kr
738,00 kr
3 244,00 kr
458,00 kr
421,00 kr
285,00 kr