Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   2607000797

Bosch Lamellkex #10 55x19mm (50st)

Bosch Lamellkex är universellt utformade för att passa alla lamellfräsar på marknaden. Perfekt för spår med en bredd på 55mm och ett djup på 19mm, dessa kex av storlek #10 är idealiska för olika träbearbetningsprojekt. Varje förpackning innehåller 50 stycken, och varje kex mäter 55mm i längd, 19mm i bredd och 4mm i höjd.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

92,00 kr

product.fulldescription

Bosch Lamellkex är en oumbärlig del av utrustningen för alla som arbetar med träbearbetning och använder lamellfräsar. Dessa kex är universellt designade för att passa alla typer av lamellfräsar som skapar spår med en bredd på 55mm och ett djup på 19mm. Med storlek #10, är de perfekt anpassade för en mängd olika träbearbetningsprojekt, från möbeltillverkning till finare snickeriarbeten.

Varje kex mäter 55mm i längd, 19mm i bredd och 4mm i höjd, vilket ger en optimal passform för de flesta standardspår. Detta gör dem till ett flexibelt och mångsidigt val för professionella snickare och DIY-entusiaster.

Förpackningen innehåller 50 stycken lamellkex, vilket ger ett utmärkt värde och säkerställer att du har tillräckligt med kex för större projekt eller för att hålla en stabil tillgång i verkstaden. Deras kvalitet och hållbarhet garanterar en stark och hållbar fogning i dina träkonstruktioner.

Bosch Lamellkex är tillverkade av högkvalitativa material som säkerställer en stark och pålitlig fogning. Deras precision och konsekventa storlek bidrar till enkel och effektiv användning, vilket sparar tid och ansträngning under arbetsprocessen.

- Universell design passar alla lamellfräsar.
- Optimal storlek för standardspår: 55mm x 19mm x 4mm.
- Storlek #10 för mångsidig användning.
- 50 stycken per förpackning för långvarig användning.
- Tillverkade av högkvalitativa material för hållbarhet.
- Precisionstillverkade för starka och pålitliga fogar.
- Idealiska för både professionella och hobbyprojekt.
- Tidsbesparande och effektiva i användning.

Bosch Lamellkex storlek #10 är universellt utformade för användning med alla lamellfräsar, perfekta för träbearbetningsprojekt som kräver precision och hållbarhet.

Användningsområden
Möbeltillverkning och snickeri.
Träbearbetningsprojekt för hemmet och professionellt bruk.
Skapande av starka och hållbara fogar i trä.

Tekniska data
Längd 55mm
Bredd 19mm
Höjd 4mm
Förpackning 50st per förpackning

product.downloads

Customers who bought this item also bought

115,00 kr
107,00 kr
353,00 kr
7 201,00 kr
84,00 kr
262,00 kr
31,00 kr
7,00 kr