Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   1600A012G3

Bosch L-BOXX 374 Förvaringsväska 442x389x357mm

Bosch L-BOXX-systemet erbjuder en serie robusta, modulära förvaringslösningar designade specifikt för professionella användare inom hantverk, bygg och industri. Dessa högkvalitativa plastlådor garanterar effektiv organisering, skydd och transport av verktyg och tillbehör.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

1 248,00 kr

product.fulldescription

Bosch L-BOXX-systemet är en välutvecklad förvaringslösning från Bosch, en ledande tillverkare av elverktyg och tillbehör. Systemet består av flera storlekar och typer av lådor som enkelt kan anpassas till olika verktygsbehov och tillbehör, vilket ger en flexibel förvaringslösning för alla typer av professionella användare.

Varje L-BOXX är tillverkad av slitstark högkvalitativ plast och är utformad för att tåla tuffa arbetsplatsförhållanden. Med det unika klicksystemet kan användare snabbt och säkert stapla och transportera flera lådor tillsammans, vilket optimerar effektiviteten och minimerar arbetskraften vid transport.

L-BOXX-systemet är inte bara praktiskt och hållbart, det är också kompatibelt med vissa fordonssystem för säker och organiserad transport i servicebilar. En rad tillbehör, såsom insatser, verktygsinlägg och hjul, finns tillgängliga för att ytterligare anpassa och optimera förvaringen och transporten.

- Modulär design för flexibel förvaring och organisering.
- Klicksystem för enkel och säker stapling och transport.
- Högkvalitativ plastkonstruktion för tuff användning.
- Kompatibilitet med fordonssystem för organiserad transport.
- Brett utbud av tillbehör för anpassad förvaring och effektivitet.

Bosch L-BOXX-systemet är den optimala förvaringslösningen för professionella hantverkare, erbjudande flexibilitet, hållbarhet och effektivitet. Organisera, skydda och transportera dina verktyg och tillbehör med lätthet och säkerhet.

Användningsområden
Professionella hantverkare inom bygg och industri.
Servicebilar och mobil arbetsplatsförvaring.
Verktygs- och utrustningsorganisation för effektivt arbete.

Tekniska data
Bredd 442mm
Höjd 357mm
Djup 389mm

product.downloads

Customers who bought this item also bought

1 241,00 kr
3 992,00 kr