Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   2608600321

Bosch Kapskiva 180x3mm för Metall - RAK

Bosch Expert A 30 S BF 180mm kapskiva för metall erbjuder kraftfull kapning med maximal säkerhet. Tillverkad av aluminiumoxid och avancerat fenolharts, klarar den krävande tillämpningar med utmärkta resultat. Dess precisionstillverkade glasfibernät garanterar hög stabilitet och säkerhet. Kompatibel med standardvinkelslipar, uppfyller den högsta säkerhetskraven som EN 12413, FEPA och oSa.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

27,00 kr

product.fulldescription

Bosch Expert A 30 S BF är en 180mm kapskiva designad för effektiv och säker kapning av metall. Denna högpresterande kapskiva är en del av Bosch's "Expert for Metal"-serie, vilket innebär att den är speciellt framtagen för att hantera de mest krävande metallkapningsuppgifterna.

Kärnan i denna kapskivas design är användningen av aluminiumoxid och avancerat fenolharts. Dessa material ger skivan en robusthet som är nödvändig för att klara av tuffa kapningsjobb, samtidigt som de säkerställer att skivan levererar goda resultat varje gång. Oavsett om det handlar om grovkapning eller finjusterade snitt, levererar Bosch Expert A 30 S BF konsistenta och pålitliga prestanda.

En annan viktig aspekt av denna kapskiva är dess precisionstillverkade glasfibernät. Detta nät bidrar till en hög grad av stabilitet och säkerhet under kapningsprocessen, vilket är avgörande för att skydda användaren och säkerställa en jämn kapningskvalitet. Med ett 22,23 mm hål är skivan kompatibel med de flesta standardvinkelslipar, vilket gör den till ett mångsidigt verktyg för en rad olika metallkapningsprojekt.

Bosch Expert A 30 S BF kapskiva uppfyller de högsta säkerhetskraven, inklusive EN 12413, FEPA och oSa, vilket ger användaren extra trygghet. Denna efterlevnad av strikta säkerhetsstandarder är ett bevis på Bosch's åtagande att erbjuda produkter som inte bara är effektiva utan också säkra att använda.

- Tillverkad av aluminiumoxid och avancerat fenolharts för hållbarhet och effektivitet.
- Precisionstillverkat glasfibernät för ökad stabilitet och säkerhet.
- Uppfyller högsta säkerhetskraven för användartrygghet.
- Kompatibel med standardvinkelslipar för mångsidig användning.
- Idealisk för krävande metallkapningsprojekt.

Bosch Expert A 30 S BF 180mm kapskiva för metall är en optimal lösning för kraftfull och säker metallkapning, uppfyllande högsta säkerhetsstandarder.

Användningsområden
Metallbearbetning
Bygg- och konstruktionsprojekt
Verkstadsarbete
Professionell hantverk

Tekniska data
Specifikation A 30 S BF
Diameter mm 180.0
Skivhålsdiameter mm 22.23
Tjocklek mm 3.0

product.downloads

Customers who bought this item also bought

25,00 kr