Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   2608600323

Bosch Kapskiva 180mm för sten - RAK

Bosch Expert 180mm kapskiva är en högpresterande skiva speciellt framtagen för kapning i stenmaterial. Tillverkad av kiselkarbid och högkvalitativt harts, erbjuder den imponerande resultat. Dess precisionstillverkade glasfibernät garanterar stabilitet och säkerhet, med ett 22,23 mm hål passande för standardvinkelslipar.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

25,00 kr

product.fulldescription

Bosch Expert 180mm kapskiva representerar det senaste inom skärteknologi för stenmaterial. Denna skiva är särskilt utformad för att ge professionella användare de bästa möjliga resultaten vid kapning av olika typer av sten. Tillverkad av kiselkarbid och högkvalitativt harts, kombinerar den hållbarhet med exceptionell skärprestanda.

En av de mest framträdande egenskaperna hos denna kapskiva är dess precisionstillverkade glasfibernät. Detta nät ger skivan en hög grad av stabilitet och säkerhet under kapning, vilket är avgörande för både effektivitet och användarsäkerhet. Skivans design säkerställer att den kan hantera de påfrestningar som uppstår vid kapning av hårda material, vilket minskar risken för skivbrott och andra faror.

Med en diameter på 180 mm och ett hål på 22,23 mm är denna kapskiva kompatibel med de flesta standardvinkelslipar. Detta gör den till ett mångsidigt verktyg som kan användas i en mängd olika projekt och applikationer. Skivans design är optimerad för att ge rena och precisa snitt, vilket är avgörande för kvaliteten på det färdiga arbetet.

- Tillverkad av kiselkarbid och högkvalitativt harts för hållbarhet och prestanda.
- Precisionstillverkat glasfibernät för ökad stabilitet och säkerhet.
- Kompatibel med standardvinkelslipar för mångsidighet.
- Optimerad för rena och precisa snitt i stenmaterial.
- Idealisk för professionell användning inom bygg och renovering.

Bosch Expert 180mm kapskiva är ett optimalt val för professionell kapning i sten, kombinerande hållbarhet, säkerhet och precision.

Användningsområden
Byggprojekt
Stenbearbetning
Renoveringsarbeten
Professionell hantverk

Tekniska data
Specifikation C 24 R BF
Diameter mm 180.0
Skivhålsdiameter mm 22.23
Tjocklek mm 3.0

product.downloads

Customers who bought this item also bought

18,00 kr
19,00 kr
49,00 kr
54,00 kr
246,00 kr
43,00 kr
1 524,00 kr
732,00 kr