Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   1609B01854

Bosch Hjulsats som passar till GTA 3800

Upptäck Bosch Hjulsats för Sågstativ GTA 3800 – en idealisk lösning för att öka din arbetsplatsmobilitet. Denna hjulsats är specifikt framtagen för att passa perfekt med ditt Bosch sågstativ, vilket underlättar flytt och hantering på arbetsplatsen. Dess robusta konstruktion säkerställer hållbarhet även under tuffa förhållanden. Perfekt för professionella som ofta behöver flytta sin utrustning.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

366,00 kr

product.fulldescription

Bosch Hjulsats för Sågstativ GTA 3800 är den perfekta lösningen för att förbättra mobiliteten på arbetsplatsen. Denna speciellt designade hjulsats är tillverkad för att passa exakt med Bosch sågstativet GTA 3800, vilket möjliggör en smidig och enkel förflyttning av utrustningen. Med sin robusta och hållbara konstruktion är hjulsatsen byggd för att hantera tunga belastningar och stå emot de mest krävande arbetsförhållanden.

Hjulsatsens hållbarhet och tillförlitlighet kommer från kvalitetsmaterial och noggrann design som Bosch är känd för. Det gör att du kan lita på att hjulen inte bara underlättar transporten av ditt sågstativ, utan också bidrar till en säkrare och mer effektiv arbetsmiljö. Att flytta sågstativet blir inte bara lättare utan också säkrare, vilket är avgörande i en professionell miljö där tid och effektivitet är av yttersta vikt.

För de professionella som regelbundet behöver flytta sitt sågstativ mellan olika arbetsstationer eller till och från arbetsplatsen, är Bosch hjulsats en oumbärlig tillägg. Den förenklar processen avsevärt och minskar den fysiska ansträngningen som krävs för transport. Med denna hjulsats kan du snabbt och enkelt flytta din utrustning, vilket sparar tid och ökar produktiviteten på arbetsplatsen.

- Perfekt passform för Bosch Sågstativ GTA 3800
- Förbättrar mobilitet och hantering på arbetsplatsen
- Robust och hållbar konstruktion
- Idealisk för tunga belastningar
- Underlättar säker och effektiv arbetsmiljö
- Tidsbesparande och ökar produktiviteten

Bosch Hjulsats för Sågstativ GTA 3800 förbättrar effektivt mobiliteten och hanteringen av ditt sågstativ, vilket gör det idealiskt för professionella användare.

Användningsområden
Professionella arbetsplatser
Arbetsplatser med behov av regelbunden förflyttning av utrustning
Tunga arbetsförhållanden

product.downloads

Customers who bought this item also bought

395,00 kr
479,00 kr
3 335,00 kr
29,00 kr
1 391,00 kr
68,00 kr
1 995,00 kr
2 220,00 kr