Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   0601B30400

Bosch GTS 10 XC Klyvsåg 254mm (2100W)

GTS 10 XC är en stor, stark och robust klyvsåg ifrån Bosch. Klyvsågen är utrustad med mjukstart och överbelastningsskydd för bästa komfort och hållbarhet. Stor och lättåtkomlig brytare för att snabbt kunna starta och stänga av klyvsågen vid behov. Med denna Bosch klyvsågen i din ägo så är du redo för dom mest krävande arbetena! En riktig arbetshäst som håller för tuffa tag!

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

9 490,00 kr

product.fulldescription

Bosch GTS 10 XC är en bordsåg med en kraftfull 2100 W motor och en sågbladsdiameter på 254 mm. Den har en stor sågkapacitet, med en skärhöjd på upp till 79 mm och en skärkapacitet på upp till 635 mm till höger och 250 mm till vänster om sågbladet.

Sågen har en robust och hållbar design som garanterar hög precision och säkerhet. Sågens innovativa teknik inkluderar "Soft Start" och "Constant Speed" för en jämnare start och exakt sågning. Det finns också en integrerad stoftavskiljare för att hålla arbetsplatsen ren och fri från sågspån.

GTS 10 XC är lätt att använda, med en intuitiv kontrollpanel som gör att du snabbt och enkelt kan justera sågens inställningar. Den har också en justerbar parallellanslag för exakta snitt, samt en vinkelanslag för snabba och enkla vinkelsnitt.

Sammanfattningsvis är Bosch GTS 10 XC en högpresterande bordsåg med en stor sågkapacitet, robust design och innovativ teknik som garanterar hög precision och säkerhet.

- Kraftfull motor på 2100 W och sågbladsdiameter på 254 mm.
- Stor sågkapacitet med en skärhöjd på upp till 79 mm och en skärkapacitet på upp till 635 mm till höger och 250 mm till vänster om sågbladet.
- Innovativ teknik inklusive "Soft Start" och "Constant Speed" för jämn start och exakt sågning.
- Integrerad stoftavskiljare för renare arbetsmiljö.
- Lättanvänd med en intuitiv kontrollpanel och justerbar parallellanslag och vinkelanslag.
- Robust design som garanterar hög precision och säkerhet.

Tekniska data
Ingångseffekt: 2100 W
Sågbladsdiameter: 254 mm
Max skärhöjd vid 90°: 79 mm
Max skärkapacitet till höger om sågbladet: 635 mm
Max skärkapacitet till vänster om sågbladet: 250 mm
Max lutningsvinkel till vänster/höger: 47°/ 1°
Vikt: 35 kg

Övriga funktioner inkluderar justerbart sågdjup, justerbart lutningsvinkel, justerbart parallellanslag, vinkelanslag, integrerad stoftavskiljare och mjukstart.

Levereras med
1 x cirkelsågblad, Optiline Wood, 254 x 2,8/1,8 x 30 mm, 24
Fack för extra sågklinga
Parallellanslag
Skjutanhåll
Utsugsadapter
Vinkelanslag

product.downloads

Customers who bought this item also bought

2 970,00 kr
1 575,00 kr
197,00 kr
622,00 kr
88,00 kr
95,00 kr
50,00 kr
1 089,00 kr