Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   0601B12000

Bosch GTA 60 W Stativ/Sågbord

Bosch GTA 60 W är ett smidigt, mobilt transportstativ speciellt anspassat för användning med Klyvsågarna GTS 10 XC eller GTS 10 J.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

2 970,00 kr

product.fulldescription

Bosch GTA 60 W är ett flexibelt och smidigt stativ utformat för att passa din Bosch klyvsåg. Detta stativ har skapats med fokus på oinskränkt flexibilitet och är ett perfekt val för dem som söker ett smidigt transportalternativ för sin stationära maskin.

GTA 60 W har en robust stålkonstruktion som ger utmärkt skydd vid arbete och garanterar lång livslängd. Den solida konstruktionen gör att den tål de tuffa förhållandena på arbetsplatsen.

Dessutom har detta stativ ställbara fötter, vilket gör att det står stadigt på alla typer av underlag. Oavsett om du arbetar på en ojämn yta eller på en plan yta kommer detta stativ att ge den stabilitet du behöver.

Med en arbetsbordslängd på 1220 mm och en höjd på 622 mm, ger detta stativ tillräckligt utrymme för alla dina arbetskrav.

- Robust stålkonstruktion för hållbarhet och skydd.
- Ställbara fötter för stabilitet på alla underlag.
- Flexibel och smidig transportlösning för din Bosch klyvsåg.

Bosch GTA 60 W är ett smidigt och robust stativ, utformat för att ge oinskränkt flexibilitet och enkel transport av din Bosch klyvsåg. Dess robusta konstruktion och ställbara fötter garanterar stabilitet på alla underlag.

Tekniska data
Längd arbetsbord 1.220 mm
Vikt 29 kg
Höjd arbetsbord 622 mm

product.downloads

Customers who bought this item also bought

9 490,00 kr
197,00 kr
88,00 kr
1 089,00 kr
95,00 kr
5 167,00 kr
3 335,00 kr
12 911,00 kr