Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   0601B24000

Bosch GTA 3800 Kapsågsstativ

Bosch GTA 3800 arbetsbord är flexibelt och idealiskt för långa arbetsstycken. Det är lätt, transportvänligt, och har justerbara upplägg för precision. Perfekt för att hantera breda och långa arbetsstycken. Levereras med underskenor för enkel sågmontering.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

3 257,00 kr

product.fulldescription

Det flexibla arbetsbordet GTA 3800 från Bosch är idealiskt för långa arbetsstycken, med individuellt justerbara upplägg och längdstopp för precision. Det är kompatibelt med de flesta kap- och gersågar och är lätt att transportera tack vare sin lätta vikt och ergonomiska bärhandtag.

Arbetsbordet erbjuder breda materialupplägg med rullar för exakta jobb med breda arbetsstycken. Dessutom finns rullar som tillbehör för enklare transport. Sidostöden kan enkelt dras ut för att hantera längre stycken, vilket gör GTA 3800 mycket anpassningsbar.

För enkel transport kan arbetsbordet snabbt och smidigt fällas ihop. Det levereras med underskenor för att fästa sågen, vilket gör att du enkelt kan koppla av och på sågen på stativet.

- Induviduellt ställbara upplägg med längdstopp för precisionsjobb med långa arbetsstycken
- Passar i stort sett alla kap- och gersågar
- Lätt att transportera: Lågt vikt och ergonomiskt bärhandtag
- Breda materialupplägg med rullar – för precisionsjobb med breda arbetsstycken
- Finns som tillbehör: rullar för smidigare transport
- Smidigt att dra ut stöden på sidan för att lätt kunna kapa längre stycken
- GTA 3800 är smidigt att transportera då det lätt fälls ihop.
- Levereras med underskenor för att sätta på sågen så att du lätt kan "snäppa" av och på sågen på stativet.

Tekniska data GTA 3800
Längd arbetsbord 1.578 mm
Vikt med/utan tillbehör 22,3 / 18,9 kg
Vikt 22 kg
Längd arbetsbord med förlängning 3.877 mm
Höjd arbetsbord 824 mm
Belastning, max. 250 kg

Levereras med
Upplägg med rulle och längdstopp (1 609 B01 850)
Maskinhållare (2 610 948 662)
Skruvnyckel (1 609 B01 937)

product.downloads

Customers who bought this item also bought

8 744,00 kr
5 990,00 kr
357,00 kr
394,00 kr
4 390,00 kr
54,00 kr
799,00 kr
185,00 kr