Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   0601B12100

Bosch GTA 2500 W Stativ

Bosch Sågstativ GTA 2500 W är den ultimata lösningen för oinskränkt flexibilitet och robusthet. Detta sågstativ erbjuder ett nytt transportkoncept för stationära maskiner med dess robusta stålkonstruktion. Den står stadigt på alla underlag tack vare ställbara fötter. Levereras med maskinfäst-set och upplägg för arbetsstycke.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

5 167,00 kr

product.fulldescription

Förbättra din arbetsplats med Bosch Sågstativ GTA 2500 W. Detta högkvalitativa sågstativ ger oinskränkt flexibilitet tack vare sitt innovativa transportkoncept för stationära maskiner. Med sin robusta stålkonstruktion erbjuder det utmärkt arbetsskydd och garanterar lång livslängd.

GTA 2500 W:s robusta design innebär att den kan stå stadigt på alla underlag. Dess ställbara fötter ger dig extra säkerhet och stabilitet under arbete, oavsett var du är. Detta gör det till en pålitlig följeslagare på alla arbetsplatser.

Detta sågstativ har en arbetsbordslängd på 2.500 mm och en vikt på 35 kg, vilket gör det lämpligt för både små och stora projekt. Dess arbetsbordshöjd på 947 mm erbjuder bekväm arbetsposition och underlättar arbetsflödet.

GTA 2500 W levereras med ett maskinfäst-set och ett upplägg för arbetsstycke. Dessa tillbehör gör det enklare att säkra ditt arbetsstycke och garanterar smidig och effektiv drift.

För de som söker pålitlig, hållbar och flexibel utrustning, är Bosch Sågstativ GTA 2500 W ett utmärkt val. Den kombinerar Boschs erkända kvalitet och innovation med praktisk design och användarvänlighet.

- Oinskränkt flexibilitet tack vare nytt transportkoncept.
- Robust stålkonstruktion ger lång livslängd.
- Står stadigt på alla underlag med ställbara fötter.
- Levereras med maskinfäst-set och upplägg för arbetsstycke.

Bosch Sågstativ GTA 2500 W erbjuder oinskränkt flexibilitet med sitt nya transportkoncept för stationära maskiner. Dess robusta stålkonstruktion och ställbara fötter ger stabilitet på alla underlag. Med en arbetsbordslängd på 2.500 mm och en höjd på 947 mm, är det ett perfekt val för alla typer av arbetsplatser. Levereras med maskinfäst-set och upplägg för arbetsstycke.

Användningsområden
Perfekt för alla typer av snickeri och byggarbeten, både på verkstaden och på byggarbetsplatsen.

Tekniska data
Längd arbetsbord 2.500 mm
Vikt 35 kg
Höjd arbetsbord 947 mm

Levereras med
Maskinfäst-set
Upplägg för arbetsstycke

product.downloads

Customers who bought this item also bought

12 911,00 kr
2 970,00 kr
50,00 kr
118,00 kr
1 355,00 kr
2 588,00 kr
1 249,00 kr
829,00 kr