Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   060164J007

Bosch GSA 18 V-LI Tigersåg 18V C&G (utan batterier)

Bosch GSA 18V-LI är en batteridriven tigersåg med stor kapacitet, lätt vikt och bekväm hantering. Den är utrustad med snabbfäste för smidiga sågbladsbyten, motorskydd och unik Bosch premiumlithiumjonteknik.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

3 365,00 kr

product.fulldescription

Bosch GSA 18V-LI är en smidig och komfortabel batteridriven tigersåg. Trots att den bara väger 3,4 kg med batteri, levererar denna tigersåg en stor kapacitet och kan kapa upp till 100 granbjälkar på en enda laddning. Den är utrustad med en gummibeklädd handtag och en snabbfästningsmekanism för smidiga sågbladsbyten utan behov av skruvar.

GSA 18V-LI har ett inbyggt motorskydd som skyddar motorn mot överbelastning och ger den en längre livslängd. Dess unika Bosch premiumlithiumjonteknik och Electronic Cell Protection (ECP) garanterar oslagbar batterikapacitet och skyddar batteriet mot överladdning, överhettning och djupurladdning.

Denna tigersåg har även en 2-stegs sågfrekvensinställning för olika material och ett ergonomiskt utformat handtag med Softgrip-ytorna för säkert grepp och mindre tröttsamt arbete.

OBS! Tigersågen levereras utan batterier/laddare men med en L-Boxx förvaringsväska, ett sågblad för trä och ett sågblad för metall.

- Stor kapacitet och lätt vikt
- Snabbfäste för smidiga sågbladsbyten
- Motorskydd för längre livslängd

Bosch GSA 18V-LI är en batteridriven tigersåg som kombinerar kapacitet, bekvämlighet och hållbarhet, vilket gör den till en idealisk lösning för krävande såguppgifter.

Tekniska data
Varvtal obelastad (1:a/2:a växeln) 0 – 2.400 / 2.700 varv/min
Slaglängder 28 mm
Vikt med batteri 3,4 kg
Batterispänning 18 V
Slagfrekvens (1:a/2:a växeln) 2.400 / 2.700 varv/min

Levereras med
Tigersåg GSA 18 V-LI
L-Boxx förvaringsväska 238
Sågblad för trä
Sågblad för metall

OBS! Levereras utan batterier/laddare.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

149,00 kr
1 690,00 kr
2 690,00 kr
3 293,00 kr
1 118,00 kr
2 048,00 kr
7 307,00 kr
4 548,00 kr