Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   060164E200

Bosch GSA 1300 PCE Tigersåg 1300W (med pendling)

Bosch tigersåg GSA 1300 PCE är en kraftfull såg med 1300W motor och pendlingsfunktion för snabb och effektiv sågning. Utrustad med snabbladsfäste, såganslag, metallkrok och gummerat handtag. Välbalanserad design och vibrationsdämpning gör arbetet mindre tröttande.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

3 369,00 kr

product.fulldescription

Bosch tigersåg GSA 1300 PCE kombinerar kraft och effektivitet i ett verktyg som är perfekt för krävande sågjobb. Denna tigersåg har en 1300W motor och en pendlingsfunktion som ger snabb och effektiv sågning. Den har ett snabbladsfäste för snabba bladbyten och ett såganslag för precisionsarbete.

Verktyget är välbalanserat och utrustat med vibrationsdämpat handtag, vilket gör att det är mindre tröttande att arbeta med. Dessutom har den en konstant LED-belysning för arbete i mörka utrymmen. Det gummerade växelhuset ger ett säkert och bekvämt grepp, medan metallkroken gör att du kan hänga undan maskinen under pauser.

- Kraftfull 1300W motor för tuffa jobb.
- Pendlingsfunktion för effektivare sågning.
- Snabbladsfäste för enkla bladbyten.
- Välbalanserad design och vibrationsdämpat handtag för bekväm användning.
- LED-belysning för arbete i mörka utrymmen.
- Såganslag och metallkrok för ökad bekvämlighet.

Bosch tigersåg GSA 1300 PCE är en kraftfull såg med 1300W motor, utrustad för effektiv och bekväm sågning. Med pendlingsfunktion, snabbladsfäste, välbalanserad design och vibrationsdämpning, blir arbetsuppgifter mindre tröttande.

Tekniska data
Nom. effektförbrukning 1.300 W
Slagfrekvens obelastad 0 – 2.900 varv/min
Vikt 4,1 kg
Såg, slaglängd 28 mm

Snittdjup
Sågdjup i trä 230 mm
Sågdjup i metallprofiler och metallrör 20 mm

Funktioner
Styrelektronik
Bosch-SDS-System

Levereras med
Hantverkarväska
1 x tigersågblad S 123 XF, Progressor for Metal
1 x tigersågblad S 2345 X, Progressor for Wood

product.downloads