Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   060164L905

Bosch GSA 12 V-Li Tigersåg 12V C&G (Naken)

Bosch GSA 12 V-LI är en 12V tigersåg, känd för sin kompakta konstruktion och 1,2 kg vikt. Med suverän ergonomi, laddindikering, snabba sågbladsbyten och unik litiumjonteknik, är den perfekt för arbete i trä, metall och plast. Levereras i L-Boxx utan batterier & laddare.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

1 989,00 kr

product.fulldescription

Bosch GSA 12 V-LI är en extremt kompakt och lätt tigersåg som drivs av Bosch 12V batterier. Denna maskin väger bara 1,2 kg, vilket gör den behändig. Dess kompakta design ger perfekt hantering och många användningsområden. Dess smala handtag och låga vikt gör arbetet smidigare. Praktisk laddindikering och Bosch SDS-system ger snabba sågbladsbyten. Unik premiumlitiumjonteknik erbjuder 400% längre livslängd och oslagbar batterikapacitet, medan Bosch ECP skyddar batteriet. Överlastskyddsindikering och inbyggd LED-belysning kompletterar dess funktioner.

- Kompakt Design: Enkel hantering och mångsidig användning.
- Lättviktig: Bara 1,2 kg inklusive batteri.
- Snabbt Bladbyte: Med Bosch SDS-system.
- Avancerad Batteriteknologi: För längre livslängd och kapacitet.
- Skyddsfunktioner: Överlastskydd, ECP och mer.
- Inbyggd Belysning: För arbete i mörka utrymmen.

Bosch GSA 12 V-LI kombinerar en kompakt design med mångsidiga funktioner. Med endast 1,2 kg vikt, snabbt sågbladsbyte, unika skyddsfunktioner och inbyggd LED-belysning, erbjuder den effektivitet och användarvänlighet.

Användningsområden
Träbearbetning
Metallskärning
Plastbearbetning
Renovering och reparation
Installation och montering

Tekniska data
Sågdjup i trä 65 mm
Sågdjup i metallprofiler och metallrör 50 mm
Slaglängder 14,5 mm
Vikt med batteri 1,2 kg
Längd 286,0 mm
Höjd 32,0 mm
Batterispänning 12 V
Slagfrekvens (1:a/2:a växeln) 3.000 varv/min

Funktioner
Styrelektronik
Softgrip

Levereras med
Sågblad för metall S 522 EF -
Sågblad för Wood and Metal S 511 DF -
L-BOXX-maskininredning 2 608 438 030
L-BOXX Förvaringsväska 102

product.downloads

Customers who bought this item also bought

2 074,00 kr
661,00 kr
148,00 kr
318,00 kr
2 474,00 kr
1 475,00 kr
1 878,00 kr