Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   0601094100

Bosch GR240 Mätsticka / Mätstav (->2,4m)

Bosch GR240 Mätsticka / Mätstav är ett professionellt mätverktyg som kan förlängas upp till 2,4 meter. Den erbjuder robust konstruktion, exakta mätningar och är kompatibel med flera Bosch-verktyg. Perfekt för bygg- och konstruktionsarbete.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

734,00 kr

product.fulldescription

Bosch GR240 Mätsticka / Mätstav är ett användbart verktyg för professionella bygg- och mätarbeten. Den är utformad för att vara robust och pålitlig för att klara av krävande arbetsförhållanden.

- Extenderbar: Mätstaven kan förlängas upp till 2,4 meter vilket ger dig stor flexibilitet vid mätning av stora ytor eller höga platser.
- Robust konstruktion: Den är gjord för att tåla de tuffa förhållandena på en byggarbetsplats, vilket gör den till ett hållbart och långvarigt verktyg.
- Exakt mätning: Den är utformad för att ge exakta mätningar, vilket är avgörande för professionellt bygg- och konstruktionsarbete.
- Kompatibel med Bosch-verktyg: Mätstaven är kompatibel med flera Bosch-verktyg, vilket gör den till en mångsidig tilläggsutrustning för ditt Bosch-verktygsset.
- Enkel att använda: Den är intuitiv och lätt att använda, vilket gör att du kan fokusera på ditt arbete istället för att bekymra dig om att lära dig hur ett nytt verktyg fungerar.

Sammantaget är Bosch GR240 Mätsticka / Mätstav ett pålitligt verktyg för alla som behöver exakta mätningar på en byggarbetsplats.

Tekniska data
Längd 2,4 m
Sektioner 2
Massenheter m/cm

product.downloads

Customers who bought this item also bought

749,00 kr
11 974,00 kr
454,00 kr
8 744,00 kr
7 886,00 kr
1 517,00 kr
1 124,00 kr
1 088,00 kr