Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   0601237000

Bosch GOP 30-28 Multimaskin STARLOCK PLUS SET (300W)

Bosch Multimaskin GOP 30-28 är en kraftfull och robust verktyg avsedd för att kapa trä, PVC, metall, gips och mer. Med Starlock Plus-fäste, 3D-gränssnitt och magnetiskt fäste för enkelt tillbehörsbyte, kommer det med en L-Boxx och en grundsats tillbehör.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

3 531,00 kr

product.fulldescription

Bosch Multimaskin GOP 30-28 är ett verktyg som är designat för mångsidighet och effektivitet i olika arbetsuppgifter. Den kan användas för att kapa trä, PVC, metall, gips och mer. Starlock Plus-fäste garanterar ett högt och effektivt arbetstempo, och det 3D-gränssnitt som tillåter låg-förlust i kraftöverföringen ökar prestandan. Det magnetiska fästet gör tillbehörsbytet enkelt och smidigt. Verktyget levereras i en praktisk L-Boxx förvaringsväska tillsammans med en grundsats tillbehör, inklusive slippapper, slipplatta, rasp och en mix av sågblad.

- Kraftig och robust design för hård användning.
- Starlock Plus-fäste för effektivt arbetstempo.
- 3D-gränssnitt för optimal kraftöverföring.
- Magnetiskt fäste för enkelt tillbehörsbyte.
- Mångsidig, kan användas på olika material som trä, PVC, metall och gips.
- Levereras med en förvaringsväska och en grundsats tillbehör för omedelbar användning.

Bosch Multimaskin GOP 30-28 kombinerar styrka, mångsidighet och användarvänlighet. Med kraftfullt Starlock Plus-fäste och 3D-gränssnitt, kan den kapa en mängd olika material med precision. Det magnetiska fästet gör tillbehörsbytet enkelt, och den praktiska förvaringsväskan och tillbehörssatsen gör den redo för omedelbar användning.

Användningsområden
Kapning av trä
Kapning av PVC
Kapning av metall
Kapning av gips
Slipning och polering

Tekniska data
Märkeffekt 300 W
Slipfrekvens obelastad 8.000 – 20.000 rör./min
Oscillationsvinkel vänster/höger 1,4 °
Vikt 1,5 kg

Funktioner
Konstantelektronik
Softgrip
Starlock Plus

Levereras med
5 st. slipblad, K 2x80, 2x120, 1x240
1st Starlock BIM instickssågblad AII 65 APB, Wood & Metal, Curved-Tec
1st Starlock BIM instickssågblad AII 65 BSPB, Hardwood, Curved-Tec
1st Starlock BIM instickssågblad AIZ 20 AB, Wood & Metal
1st Starlock BIM instickssågblad AIZ 32 APB, Wood & Metal, Curved-Tec
Starlock BIM segmentsågblad ACZ 85 EB, Wood & Metal
Starlock Carbide segmentsågblad ACZ 85 RT3, Grout & Abrasive
Starlock Carbide slipplatta AVZ 78 RT2, Grout & Abrasive
Starlock slipplatta AVZ 93 G
StarlockPlus BIM instickssågblad PAII 65 APB, Wood & Metal, Curved-Tec
StarlockPlus BIM instickssågblad PAIZ 32 APB, Wood & Metal, Curved-Tec
StarlockPlus Carbide instickssågblad PAIZ 32 AT, Metal
L-Boxx

product.downloads