Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   0601081000

Bosch GMS 120 Regelsökare / Lokaliseringsinstrument

Bosch GMS 120 är en högpresterande regelsökare som erbjuder oöverträffad tillförlitlighet och precision. Med automatkalibrering hittar den effektivt dolda objekt upp till 12 cm djupt, vilket minimerar risken för användarfel. Den unika trefärgade LED-markeringsringen och Center Finder-skalan ger exakta och lättavlästa resultat. Detektorn är utrustad med tre olika mätlägen för olika applikationer, inklusive gips, metall och spänningssatta ledningar. Den belysta displayen och den lysande LED-markeringsringen underlättar avläsningen, även i mörka utrymmen. Levereras med väska, stödögla och ett 9V-batteri.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

1 172,00 kr

product.fulldescription

Bosch GMS 120 regelsökare är en avancerad och tillförlitlig lösning för lokaliseringsbehov inom bygg och renovering. Med sin förmåga att detektera elledningar, metall och trästommar är den idealisk för en mängd olika användningsområden.

Tack vare automatkalibreringen är GMS 120 extremt tillförlitlig i sin lokalisering, vilket gör att användaren kan undvika potentiella faror och användarfel. Med en maximalt lokaliseringsdjup på 120 mm för stål och 80 mm för koppar, är det en oumbärlig enhet för att hitta dolda objekt i väggar, golv och tak.

Den innovativa trefärgade LED-markeringsringen gör det enkelt att visualisera och lokalisera objekt, medan Center Finder-skalan erbjuder noggrann indikering av objektcenter och visar materialegenskaperna. Den belysta displayen ger klara och lättavlästa mätvärden, vilket är en stor fördel i dåligt upplysta arbetsmiljöer.

Bosch GMS 120 har tre mätlägen för olika användningsområden: ett speciellt läge för gipsningsarbeten, ett metalläge för att upptäcka stålstommar och armering, samt ett läge för att detektera spänningssatta ledningar. Dessa mångsidiga funktioner gör GMS 120 till en måste-ha enhet för professionella hantverkare.

Tekniska data inkluderar detektering av elledningar, metall och trästommar, en automatisk avstängningsfunktion efter ca 5 minuter och en strömförsörjning via ett 9 V 6LR61-batteri. Enheten väger endast 0,27 kg, vilket gör den lätt att hantera och transportera. Levereras komplett med en praktisk väska, stödögla och ett 9V-batteri.

- Automatkalibrering för hög tillförlitlighet
- Upp till 120 mm lokaliseringsdjup för stål och 80 mm för koppar
- Trefärgad LED-markeringsring för enkel lokalisering
- Center Finder-skala för exakta resultat
- Tre mätlägen för olika material
- Belyst display för tydlig avläsning
- Lättviktig design (0,27 kg) för enkel användning
- Levereras med praktiska tillbehör

Bosch GMS 120 är en idealisk enhet för hantverkare, elektriker, rörmokare och hemmafixare. Perfekt för att lokalisera dolda objekt vid installationer, renoveringar och reparationsarbeten. En oumbärlig enhet för säkra och effektiva byggprojekt, oavsett om det gäller privat eller professionell användning.

Tekniska data
Detekterbara material Elledningar, metall, trästommar
Max. lokaliseringsdjup 120 mm
Lokaliseringsdjup stål, max. 120 mm
Lokaliseringsdjup koppar, max. 80 mm
Automatisk avstängning efter ca 5 min
Strömförsörjning 1 st. 9 V 6LR61
Vikt ca 0,27 kg

Levereras med
Väska
Stödögla
1 st. 9 V 6LR61-batteri

product.downloads

Customers who bought this item also bought

25,00 kr
864,00 kr
7 618,00 kr
1 231,00 kr
13 349,00 kr
569,00 kr
4 206,00 kr
169,00 kr