Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   06019B1302

Bosch GDS 18V-LI HT Mutterdragare 1/2" 18V C&G (Naken)

Bosch GDS 18 V-LI HT är en extremt robust och kraftfull mutterdragare med ett moment på upp till hela 650Nm. Den batteridrivna mutterdragaren är dock ändå ergonomiskt utformad och välbalanserad med en vikt på endast 3 kg. Levereras i L-Boxx förvaringsväska utan batterier & laddare.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjerna:
Fyndhörnan

Fyndhörnan är en unik destination för alla som söker högkvalitativa verktyg, maskiner och tillbehör till oslagbara priser. Här hittar du allt från handverktyg till avancerade maskiner till kraftigt reducerade priser. Varje produkt i Fyndhörnan är noga utvald för att säkerställa både kvalitet och funktionalitet. Det är platsen för smarta köpare som vill göra riktiga fynd. Men kom ihåg, alla erbjudanden gäller endast så länge lagret räcker, så det gäller att vara snabb!

Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

4 355,00 kr

product.fulldescription

Bosch GDS 18 V-LI HT är en extremt robust och kraftfull mutterdragare med ett moment på upp till hela 650Nm. Den batteridrivna mutterdragaren är dock ändå ergonomiskt utformad och välbalanserad med en vikt på endast 3 kg. Levereras i L-Boxx förvaringsväska utan batterier & laddare.

 • Högt vridmoment (650 Nm) för hård skruvdragning i metall (M 12 - M 20) och betong
 • Extremt robust och tålig tack vare helmetallväxellåda och metallhus
 • En av de lättaste High-Torque-mutterdragarna, väger bara 3,0 kg
 • Innovativa COOLPACK-batterier ger optimal värmeavledning och förlänger på så vis batterilivslängden med upp till 100% (jmf med LI-batterier utan COOLPACK)
 • Bosch Electronic Cell Protection (ECP): skyddar batteriet mot överladdning, överhettning och djupurladdning
 • Praktisk laddindikering ger konstant info om tillgänglig batterikapacitet

Tekniska data

 • Oscillationsfrekvens obelastad     0 – 1.900 v/min.
 • Max. vridmoment     650 Nm
 • Märkslagfrekvens     0 – 2.100 slag/min.
 • Batterispänning     18 V
 • Verktygsfäste     1/2" utvändig fyrkant

Skruvdiameter

 • Skruv-Ø     M 12 – M 20

Levereras med

 • Batteri och laddare ingår inte
 • L-BOXX 136 (1 600 A00 1RR)
 • 1/1 L-BOXX-inredning för maskin och laddare (1 600 A00 2UW)

product.downloads