Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   0601B22600

Bosch GCM 350-254 Kap-/Geringssåg 1800W (254mm)

Bosch GCM 350-254 är en kraftfull kapsåg med en stark 1800W motor och en sågklinga på 254mm. Sågen har en kapacitet på upp till 100mm och är utrustad med ett variabelt varvtal, vilket gör den idealisk för många olika användningsområden. Den har intuitiva kontroller, inklusive SDS-sågbladsbyte och geringssågblad, för enkel användning.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

14 169,00 kr

product.fulldescription

Bosch GCM 350-254 kapsåg är designad för att erbjuda hög kapacitet och flexibilitet för olika arbetsuppgifter. Sågen drivs av en kraftfull 1800W motor och har en sågklinga på 254mm, vilket ger den förmågan att kapa genom många olika material.

Denna kapsåg har en imponerande kapkapacitet på upp till 100mm, vilket gör den till en idealisk lösning för alla dina kapningsbehov. Dessutom erbjuder den variabelt varvtal, vilket ger dig möjlighet att justera hastigheten baserat på materialet du arbetar med.

En av de mest framstående egenskaperna hos GCM 350-254 är dess användarvänlighet. Den har intuitiva kontroller, inklusive SDS-sågbladsbyte och geringssågblad, vilket gör det enkelt att byta blad och justera sågens vinkel. Dessutom är den utrustad med mjukstart, vilket gör den enkel och säker att starta.

Sågen har en sågbredd på 555mm och en såghöjd på 490mm, vilket ger dig rikligt med utrymme att arbeta på. Trots sin robusta konstruktion väger sågen endast 24,2kg, vilket gör den relativt enkel att transportera och hantera.

Slutligen är GCM 350-254 utrustad med en laser för att hjälpa dig att uppnå exakta snitt. Detta, tillsammans med dess andra högkvalitativa funktioner, gör den till en idealisk såg för både professionella och DIY-entusiaster.

- Kraftfull 1800W motor och stor sågklinga ger hög kapacitet.
- Variabelt varvtal för olika material.
- Användarvänliga kontroller, inklusive SDS-sågbladsbyte och geringssågblad.
- Lätt konstruktion för enkel transport och hantering.

Bosch GCM 350-254 är en kraftfull och mångsidig kapsåg med en stark 1800W motor och en stor 254mm sågklinga. Den har en kapkapacitet på upp till 100mm och är utrustad med variabelt varvtal, vilket ger den stor flexibilitet för olika användningsområden.

Användningsområden:
Perfekt för att kapa genom en mängd olika material, inklusive trä, metall och plast.

Tekniska data
Kapkapacitet 0° 89 x 320 mm
Kapkapacitet 0° med distans 100 x 350 mm
Kapkapacitet 45° geringssågning 89 x 226 mm
Kapkapacitet 45° snedsågning 50 x 226 mm
Geringsinställning 52 ° Vä / 60 ° Hö
Snedkapningsinställning 47 ° Vä / 47 ° Hö
Djup x längd x höjd 82 x 56 x 49 cm
Oscillationsfrekvens obelastad 3.700 – 5.000 v/min.
Klingdiameter 254 mm
Klinghåls-Ø 30 mm
Vikt 24,2 kg
Märkeffekt 1.800 W

Levereras med
Sågklinga Expert for Wood med 60 tänder

product.downloads

Customers who bought this item also bought

3 257,00 kr