Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   0601066B00

Bosch GCL 25 C Korslaser/Punktlaser

Mycket lättanvänd självnivillerande kors-/punktlaser med en horisontal och en vertikal nivellering och 5 punkter.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

3 756,00 kr

product.fulldescription

Bosch GCL 25 är en självnivillerande kors-/punktlaser med en horisontal och en vertikal nivellering och 5 punkter. Mycket lättanvänd korslaser/punktlaser med knappar som är lätta att förstå. Smidig allt i ett laser som har både korslinjer och punkter.

  • Den smidiga lösningen för alla nivellerings- och överföringsjobb på korta avstånd
  • Otroligt mångsidig: korslaser och fempunktslaser i ett
  • Lättanvänd, intuitiv mätning
  • Kompakt och ergonomisk design
  • Robust instrument för byggarbetsplatsmätning, skyddsklass IP 54

Tekniska data: GCL 25 Professional
Laserdiod     635 nm, < 1 mW
Laserklass     2
Självnivelleringsintervall     ± 4°
Skyddsklass     IP 54
Stativgänga     1/4", 5/8"
Vikt ca     0,6 kg
Längd     155 mm
Bredd     56 mm
Höjd     118 mm
Projecering     2 linjer/5 punkter

Levereras med

  • Förvaringsväska
  • Lasermåltavla
  • L-BOXX-maskininredning
  • 4 st. 1,5 V-batterier

product.downloads