Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   1600A00R1A

Bosch Eneracer Batteri GBA 18V (6,3ah)

Redefine your limits – Bosch Eneracer är ett kraftfullt 18V batteri för de tuffaste uppgifter.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

2 231,00 kr

product.fulldescription

Redefine your limits – Bosch Eneracer är ett kraftfullt 18V batteri för de tuffaste uppgifter.

  • Hög prestanda: gör ett sladdlöst EneRacer-verktyg lika kraftfullt som ett verktyg med kabel – upp till en jämförbar nivå på 1 500 W.
  • Lång livslängd: mer än dubbla livslängden jämfört med ett vanligt batteri – tack vare den förbättrade COOLPACK 2.0-tekniken som förhindrar att batteriet överhettas.
  • Kompatibel: kan användas för båda nya och befintliga verktyg i 18 V-klassen – tack vare Flexible Power-systemet.
  • Extremt kompakt: 30% kompaktare än konkurrenterna med samma batterieffekt

Tekniska data

  • Batterispänning     18 V
  • Batterikapacitet     6,3 Ah
  • Mått (LxBxH)     114x76x64 mm
  • Laddtid vid batterikapacitet 6,3 Ah (80%/100%) ca.     41/55 min
  • Vikt     800 G

product.downloads