Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   0601096B00

Bosch BT 150 Laserstativ (55-157cm)

Bosch Byggstativ BT 150 Professional är ett robust och mångsidigt stativ, perfekt för linje- och punktlaser. Tillverkat i aluminium, erbjuder det stabilitet på alla underlag med en justerbar arbetshöjd från 55 till 157 cm. Dess lätta vikt gör det enkelt att transportera.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

692,00 kr

product.fulldescription

Bosch Byggstativ BT 150 Professional är en oumbärlig del av utrustningen för professionella och DIY-användare som kräver precision och stabilitet i sitt arbete. Tillverkat i robust aluminium, garanterar detta stativ hållbarhet och pålitlighet under många år. Med en justerbar arbetshöjd från 55 till 157 cm, anpassar det sig enkelt till olika arbetsförhållanden och projekt.

Detta stativ är utrustat med en 1/4”-stativgänga, vilket gör det kompatibelt med de flesta lasrar som har en invändig 1/4"-gänga i fästet. Den inbyggda doslibellen säkerställer att du alltid kan uppnå noggranna och exakta mätningar, vilket är avgörande för kvalitetsresultat.

Trots sin robusta konstruktion är Bosch Byggstativ BT 150 Professional förvånansvärt lätt, med en vikt på endast 1,3 kg. Detta gör det enkelt att transportera mellan olika arbetsplatser, vilket är särskilt användbart för yrkesverksamma som ofta är på språng.

Stativet är idealiskt för en rad olika applikationer, inklusive byggnadsarbete, inredningsdesign, och landskapsplanering. Dess stabilitet och justerbarhet gör det till ett utmärkt val för alla som behöver en pålitlig plattform för sina mätinstrument.

- Robust och hållbar konstruktion i aluminium.
- Justerbar arbetshöjd för flexibel användning.
- Lätt och enkel att transportera.
- Kompatibel med de flesta lasrar med 1/4"-gänga.
- Doslibell för exakta och noggranna mätningar.

Bosch Byggstativ BT 150 Professional är ett mångsidigt och robust stativ som erbjuder stabilitet och precision för en rad olika mätapplikationer. Dess lätta och justerbara design gör det till ett idealiskt val för både professionella och DIY-användare.

Användningsområden
Byggnadsarbete och konstruktion.
Inredningsdesign och layoutplanering.
Landskapsdesign och utomhusprojekt.

Tekniska data
Arbetshöjd 55 – 157 cm
Vikt ca 1,3 kg
Stativgänga 1/4"

Passar lasrar med invändig 1/4"-gänga i fästet.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

3 158,00 kr
5 138,00 kr
65,00 kr
14,00 kr
71,00 kr
529,00 kr
4 405,00 kr
206,00 kr