Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   2608000493

Bosch AVZ 93 G Slipplatta Delta STARLOCK 93mm (1-P)

Bosch Slipplatta Delta AVI 93 G är en kardborrslipplatta designad för snabba och smidiga slippappersbyten. Med en diameter på 93 mm, passar den till multimaskiner med starlock fäste.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

138,00 kr

product.fulldescription

Bosch Slipplatta Delta AVI 93 G är en kardborrslipplatta skapad för snabba, smidiga slippappersbyten. Den här slipplattan är perfekt för att maximera effektiviteten och minska tiden mellan slippapperbyten. Med en diameter på 93 mm, är denna slipplatta perfekt dimensionerad för att ge precision vid arbete samtidigt som den tillåter för bred täckning. Denna slipplatta är kompatibel med multimaskiner som har starlock fäste, vilket gör den mycket mångsidig och lätt att använda med olika verktyg.

- Snabba, smidiga slippappersbyten.
- Perfekt dimensionerad med 93 mm diameter för precision och bred täckning.
- Kompatibel med multimaskiner med starlock fäste.

Bosch Slipplatta Delta AVI 93 G är en kardborrslipplatta som erbjuder snabba och smidiga slippappersbyten. Med en diameter på 93 mm, är den perfekt dimensionerad och passar till multimaskiner med starlock fäste.

Användningsområden
Denna slipplatta är perfekt för alla typer av slipningsarbeten, från detaljerade hantverk till större jobb.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

74,00 kr
2 744,00 kr
138,00 kr
114,00 kr
155,00 kr
581,00 kr
67,00 kr
50,00 kr