Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   2608661629

Bosch AIZ 32 APB Sågblad STARLOCK 32x50mm BIM (5-P)

Bosch AIZ 32 APB är ett BIM-instickssågblad anpassat för Wood and Metal. Idealiskt för djupa instickssågningar i trä, nötande trämaterial och plast. Dessutom kan det effektivt kapa klena rör och profiler i järnfri metall, samt ohärdade spikar, skruvar och klena stålprofiler. Med en skärlängd på 50mm och skärbredd på 32mm, detta sågblad kombinerar precision med effektivitet.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

678,00 kr

product.fulldescription

Bosch, känt för sin innovativa verktygsdesign, introducerar AIZ 32 APB BIM-instickssågblad som kombinerar funktionalitet för både trä och metall. Detta sågblad är särskilt användbart för hantverkare som behöver djupa instickssågningar i en mängd olika material som trä, nötande trämaterial och plast.

För de som arbetar med metall erbjuder sågbladet en imponerande kapacitet. Det klarar lätt av att kapa klena rör och profiler i järnfri metall. Även ohärdade spikar, skruvar och klena stålprofiler kan kapas med precision.

Specifikationer som en skärlängd på 50mm och en skärbredd på 32mm gör detta sågblad till ett mycket praktiskt verktyg. Detta är ett mångsidigt tillskott till verktygslådan som hjälper proffs och entusiaster att uppnå perfektion i sina snitt.

- Två-i-ett: Anpassat för både trä och metall.
- Djupa instickssågningar i diverse material.
- Kapar effektivt klena rör och profiler i järnfri metall.
- Skär genom ohärdade spikar och skruvar.
- Precisionsskärning med 50mm längd och 32mm bredd.
- Tillverkat av en pålitlig märkesnamn som Bosch.

Bosch AIZ 32 APB BIM-instickssågblad är designat för både trä och metall, vilket gör det till ett måste i verktygslådan. Perfekt för djupa instickssågningar i trä, nötande trämaterial, plast och kapning av klena metallprofiler. Med 50mm skärlängd och 32mm skärbredd, garanterar detta sågblad precision vid varje snitt.

Användningsområden
Snickeri och träbearbetning.
Metallkapning.
Hemmafixare och hantverksprojekt.

Tekniska data
Ämnen BIM
Bredd [mm] 32.0
Längd [mm] 50.0

product.downloads

Customers who bought this item also bought

123,00 kr
1 085,00 kr
112,00 kr
300,00 kr
227,00 kr
881,00 kr
197,00 kr
88,00 kr