Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   2608601238

Bosch A 30 TBF Metallkapskiva Expert 355mm 1-P

Bosch 355mm Metallkapskiva A30TBF är skapad för de mest krävande metallskärningsprojekten. Med optimala mått och förstärkt design hanterar denna kapskiva tunga arbetsuppgifter med exceptionell precision och hållbarhet.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

118,00 kr

product.fulldescription

Bosch 355mm Metallkapskiva A30TBF är utformad för att leverera överlägsna prestanda i tuffa miljöer. Denna skiva passar metallkapsågar med en klingdiameter på 355mm och ett centrumhål på 25,4mm, vilket gör den kompatibel med en rad olika stationära pendelkapslipar och vedkapsågar.

Förstärkt med en mellanväv, erbjuder denna kapskiva extra styrka och hållbarhet för att hantera tunga arbetsbelastningar och uppnå rena, precisa snitt genom olika metallmaterial. Med en maximal driveffekt på 3 PS/2,4 kW är den optimal för både professionella och seriösa hantverkare som kräver pålitlighet och effektivitet.

- Förstärkt konstruktion för ökad hållbarhet och säkerhet.
- Optimal skärdiameter för tunga metallskärningsjobb.
- Passar en mängd stationära maskiner.
- Utformad för att leverera rena och precisa snitt.
- Robust design för långvarig användning i krävande miljöer.

Användningsområden
Idealisk för professionell användning inom metallbearbetning, konstruktion och tillverkning där tunga och exakta snitt krävs. Passar perfekt för arbetsplatser som kräver hög prestanda och pålitlighet från deras skärverktyg.

Tekniska data
Diameter 355 mm
Skivhålsdiameter 25.4 mm
Tjocklek 2.8 mm
Maximal driveffekt 3 PS/2,4 kW

Levereras med
1 x Bosch 355mm Metallkapskiva A30TBF

Oavsett om du jobbar med bygg- eller tillverkningsprojekt, är Bosch 355mm Metallkapskiva A30TBF det pålitliga valet för dig som behöver kraftfulla och exakta skärresultat i metall.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

23,00 kr
43,00 kr
991,00 kr
3 386,00 kr
4 296,00 kr
2 571,00 kr
82,00 kr
2 727,00 kr