Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Gelins-KGK
SKU   7391918307187

Attack 6200 Startbooster 12V/24V

Attack 6200 är en högpresterande startbooster som är perfekt för att starta allt från personbilar till stridsvagnar och flygplan. Med sin förmåga att fungera i extrema temperaturer och sin elektronikskyddade design, är den en pålitlig lösning för alla startbehov.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
24 408,00 kr

product.fulldescription

Attack 6200 startbooster är en mångsidig och kraftfull enhet designad för att tillhandahålla pålitlig startassistans för ett brett spektrum av fordon. Från bensin- och dieselmotorer till jordbruksmaskiner, lastbilar, bussar och till och med flygplan, är Attack 6200 den perfekta lösningen för att starta fordon under de mest krävande förhållandena.

Denna startbooster är särskilt effektiv under extrema temperaturer, från -30 till +60 grader Celsius, vilket gör den idealisk för användning i krävande miljöer. Den kan till och med starta dieselmotorer på upp till 1500 hk som har stått stilla länge utan batteri.

Attack 6200 är utrustad med elektronikskydd för att säkerställa att fordonets känsliga elektronik inte skadas under startprocessen. Dess mässingsklämmor är robusta och kan öppnas brett för enkel anslutning till fordonets batteri.

Höljet på Attack 6200 är gjutet i ett 5 mm tjockt lager av polyetylen, vilket ger en hållbar och långvarig användning. Startkablarna är extra långa och flexibla, vilket gör det enkelt att nå batterier i olika positioner, och de har en mycket hög ledningsförmåga för effektiv och snabb start av fordonet.

Attack 6200 är utrustad med en automatisk elektronisk laddare som kontinuerligt laddar och underhåller batteriet. Detta säkerställer att startboostern alltid är redo att leverera full kraft vid behov.

- Elektronikskydd för att undvika skador på fordonets elektronik.
- Kraftfulla mässingsklämmor för säker och effektiv anslutning.
- Robust och hållbart hölje för långvarig användning.
- Extra långa och flexibla startkablar för enkel åtkomst.
- Automatisk laddare för konstant underhåll av batteriet.
- Fungerar effektivt i extrema temperaturer.

Attack 6200 startbooster är en idealisk lösning för alla som behöver en kraftfull och säker startassistans för sina fordon. Dess robusta konstruktion, elektronikskydd och effektiva laddningssystem gör den till en pålitlig partner i alla situationer.

Användningsområden
Perfekt för verkstäder, räddningstjänster, militära fordon, flygplan, och i situationer där fordon behöver snabb och säker startassistans.

Tekniska Data
Mått LxBxH mm 450x247x390
Vikt kg 24,8
Elektronik säker Ja
Högsta strömstyrka Amp 6200 / 3100
Kabelarea mm2 50
Längd startkablar meter 1,5
Signal för omvänd polaritet Ja
Spänning volt 12 / 24
Strömstyrka vid start Amp 2400 / 1200
Säkring Ja
Utgång 12 v, Amp 16

product.downloads