Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Gelins-KGK
SKU   7391918332639

Attack 1860 Startbooster 12V

Attack 1860 startbooster är en högpresterande och driftsäker lösning för att starta fordon. Med elektronikskydd och kraftfulla mässingsklämmor är den idealisk för alla fordonstyper.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
4 882,00 kr

product.fulldescription

Attack 1860 startbooster är en oumbärlig enhet för alla som behöver en pålitlig och kraftfull startassistans för sina fordon. Denna startbooster är särskilt utformad för att ge en säker och effektiv start utan att skada fordonets elektronik, tack vare sitt inbyggda elektronikskydd.

Klämmorna på Attack 1860 är tillverkade av högkvalitativ mässing, vilket inte bara garanterar en utmärkt ledningsförmåga utan också möjliggör en bred öppning för enkel anslutning till batteriet. Höljet är robust och tillverkat av 5 mm tjock polyetylen, vilket ger en hållbar och långvarig användning.

Startkablarna är extra långa och flexibla, vilket gör det enkelt att nå batterier i olika positioner. Dessutom är kablarna utformade för att ha en hög ledningsförmåga, vilket säkerställer en effektiv och snabb start av fordonet.

Attack 1860 är utrustad med en automatisk elektronisk laddare som kontinuerligt laddar och underhåller batteriet. Detta säkerställer att startboostern alltid är redo att leverera full kraft vid behov.

- Elektronikskydd för att undvika skador på fordonets elektronik.
- Kraftfulla mässingsklämmor för säker och effektiv anslutning.
- Robust och hållbart hölje för långvarig användning.
- Extra långa och flexibla startkablar för enkel åtkomst.
- Automatisk laddare för konstant underhåll av batteriet.

Attack 1860 startbooster är en idealisk lösning för alla som behöver en kraftfull och säker startassistans för sina fordon. Dess robusta konstruktion, elektronikskydd och effektiva laddningssystem gör den till en pålitlig partner i alla situationer.

Användningsområden
Perfekt för verkstäder, räddningstjänster, bilentusiaster och i situationer där fordon behöver snabb och säker startassistans.

Tekniska data
Elektronik säker: Ja
Högsta strömstyrka Amp: 1860
Kabelarea mm2: 25
Längd startkablar meter: 1,3
Mått LxBxH mm: 375x110x320
Säkring: Ja
Signal för omvänd polaritet: Nej
Spänning volt: 12
Strömstyrka vid start Amp: 700
Utgång 12 v, Amp: 16
Vikt kg: 9,5

product.downloads