Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Basso
SKU   50010618

Basso A34/90-F4 Spikpistol Tryckluft 34G 50-90mm

Basso Spikpistol A34/90-F4 är en högpresterande, användarvänlig stavspikverktyg som är idealisk för professionella byggprojekt. Den har en ergonomiskt gummibelagt grepp och en maskinkropp i magnesium för låg vikt, vilket gör den bekväm att använda under långa arbetspass. Spikpistolen har ett snedställt magasin med enkel bakmatning och en automatisk stoppfunktion när endast tre spikar återstår. Den erbjuder både enkel- och serieskottsfunktion, samt justerbart element för precisionsspikning. Djupjusteringen är enkel att hantera, och returluftutsläppet är justerbart. Dessutom är den utrustad med en justerbar bälteskrok för bekväm bärbarhet. Basso A34/90-F4 är perfekt för användning i bjälklag, regelverk, ytterpanel, emballage och pallspikning.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
4 911,00 kr

product.fulldescription

Basso Spikpistol A34/90-F4 är en avancerad och effektiv lösning för professionella bygg- och snickeriarbeten. Den är utformad för att ge en optimal balans mellan prestanda och användarvänlighet. Med en maskinkropp i lätt magnesium och ett ergonomiskt gummibelagt grepp, erbjuder denna spikpistol en bekväm användarupplevelse även under långa arbetspass. Det snedställda magasinet underlättar bakmatning av spikar och har en kapacitet på 90 spikar, vilket minskar behovet av frekventa påfyllningar. En unik säkerhetsfunktion är den automatiska stoppfunktionen som aktiveras när endast tre spikar återstår i magasinet. Spikpistolen erbjuder flexibilitet med både enkel- och serieskottsfunktion, vilket gör den lämplig för en mängd olika applikationer. Justerbart element för precisionsspikning säkerställer perfekta resultat varje gång. Djupjusteringen är enkel att hantera, vilket ger användaren full kontroll över spikdjupet. Returluftutsläppet är justerbart för att undvika att luft blåser mot användaren eller arbetsstycket. Spikpistolen är också utrustad med en justerbar bälteskrok, vilket gör den lätt att bära och alltid inom räckhåll. Basso A34/90-F4 är idealisk för användning i bjälklag, regelverk, ytterpanel, emballage och pallspikning, vilket gör den till en mångsidig lösning för en rad olika byggprojekt.

- Lätt och ergonomisk design för bekväm användning
- Snedställt magasin med enkel bakmatning
- Automatisk stoppfunktion för ökad säkerhet
- Flexibel med enkel- och serieskottsfunktion
- Precisionsspikning med justerbart element
- Enkel djupjustering och justerbart returluftutsläpp
- Utrustad med justerbar bälteskrok för bekväm bärbarhet

Basso Spikpistol A34/90-F4 är en användarvänlig och välbalanserad stavspikverktyg, perfekt för professionella bygg- och snickeriarbeten.

Användningsområden
Professionellt bygg- och snickeriarbete
Bjälklag och regelverk
Ytterpanel och emballage
Pallspikning och andra byggprojekt

Tekniska data
Magasinvinkel 34°
Magasinkapacitet 90 spik
Avtryckarfunktion Kombi
Hastighet 3 spik/sek
Luftförbrukning 3,87 L
Lufttryck 5,0 - 8,0 bar
Luftintag BSPT 1/4"
Spiklängd 50 - 90 mm
Tråddimension 2,80 - 3,80 mm
Vibrationsnivå m/s² 4,3
Ljudtrycksnivå dB(A) 90,3
Ljudeffektnivå dB(A) 103,3
Dimension (L x B x H) 480 x 125 x 340 mm
Vikt 3,2 kg

Levereras med
2 st nipplar , Panelfot, skyddsglasögon, smörjolja, nycklar och förvaringsväska

product.downloads

Customers who bought this item also bought

525,00 kr
1 188,00 kr
99,00 kr
3 950,00 kr
197,00 kr
234,00 kr
1 294,00 kr