Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bahco
SKU   7314150198139

Bahco 529-16-L Snickarhammare ERGO 16oz

Bahco Snickarhammare är utvecklad med ERGO™-processen för optimal användarkomfort och effektivitet. Smidd i ett stycke, erbjuder den överlägsen hållbarhet med ett handtag i tvåkomponentsmaterial för utmärkt grepp. Denna hammare erbjuder en svängd kloform för effektiv spikutdragning, ett tjockt klo för styrka, och en optimalt balanserad konstruktion för bättre slagprestanda. Den är idealisk för professionella snickare som söker precision och komfort.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bahco Rivstart 2024

Kampanjen Rivstart 2024 från Bahco erbjuder ett brett sortiment av verktyg och produkter till attraktiva priser. Den inkluderar en variation av maskiner, handverktyg, och personlig skyddsutrustning. Bland de många produkterna finns eldrivna verktyg, batteridrivna enheter, trädgårdsmaskiner, och mycket mer.

329,00 kr

product.fulldescription

Bahco 529-16-L Snickarhammare representerar en fusion av innovation och traditionell smideskonst. Genom en noggrann vetenskaplig ERGO™-process, är denna hammare designad för att maximera användarkomforten och effektiviteten i snickeriarbetet. Smidd i ett stycke, den garanterar exceptionell hållbarhet och livslängd, vilket är avgörande för professionella hantverkare.

Handtaget på hammaren är gjort av ett tvåkomponentsmaterial som är gjutet direkt på den smidda hammaren, vilket ger ett säkert och bekvämt grepp. Det långa, rundade gummigreppet tillåter användaren att hålla hammaren i olika positioner utan att kompromissa med greppets kvalitet. Dessutom är handtaget tillgängligt i två olika storlekar för att passa olika handstorlekar.

En av de mest framträdande egenskaperna hos denna hammare är dess smidda svängda kloform, som gör det lätt att dra ut spikar. Den tjocka klon ger överlägsen styrka och hållbarhet, vilket gör den idealisk för tuffa arbetsförhållanden. Hammarens ergonomiska design minimerar ansträngningen som krävs för varje slag, vilket ger en mer effektiv arbetsprocess och minskar muskeltrötthet.

Bahco Snickarhammare är också optimerad för balans, vilket inte bara ökar effektiviteten utan också ger bättre slagprestanda. Dess minimala vibrationsnivå, tack vare det specialdesignade skaftet, minskar risken för långsiktiga skador orsakade av upprepad användning.

- ERGO™-design för maximal användarkomfort
- Långt, rundat gummigrepp för olika greppositioner
- Effektiv klo för spikutdragning
- Tjock och hållbar klo
- Ergonomisk design minskar ansträngningen
- Optimal balans för bättre slagprestanda
- Handtag i olika storlekar för komfort
- Optimerad balans minskar muskeltrötthet
- Minimal vibrationsnivå
- Handtag med valbar längd för olika grepp

Användningsområden
Bahco Snickarhammare är idealisk för professionellt snickeri, byggarbete och hemmafixare som värderar precision och ergonomi i sitt arbete.

Bahco Snickarhammare erbjuder en unik kombination av hållbarhet, ergonomi och effektivitet. Dess ERGO™-design och avancerade funktioner gör den till ett oumbärligt verktyg för alla som utför snickeriarbete.

Tekniska data
Vikt (huvud): 450 g
Längd (huvud): 132 mm
Totallängd: 343 mm
Bredd (huvud): 30 mm
Vikt: 810 g

product.downloads

Customers who bought this item also bought

103,00 kr
994,00 kr
249,00 kr
199,00 kr
125,00 kr
449,00 kr
334,00 kr
132,00 kr