Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bahco
SKU   7314150125241

Bahco CS150 Kombinationsvinkelhake 150mm med rits

Bahco CS 150 är en mångsidig och lättanvänd skjutbar kombinationsvinkelhake som erbjuder precision i varje mätning. Utrustad med metrisk och tum-skala, ställbart djup för repeterade mått, och inbyggda libeller, gör den här verktyget till ett oumbärligt tillbehör för alla yrkesverksamma och DIY-entusiaster.

In stock
product.showwarehousestatus
107,00 kr

product.fulldescription

Bahco CS 150 kombinationsvinkelhake är designad för precision och användarvänlighet. Denna skjutbara vinkelhake gör det enkelt att mäta och markera exakta vinklar på 45° och 90°, vilket är idealiskt för en mängd olika projekt inom snickeri och metallarbete. Dess ställbara djupstop gör det möjligt att snabbt och enkelt upprepa mätningar och markeringar, vilket sparar tid och ökar effektiviteten på arbetsplatsen.

Med inbyggda libeller kan du utföra ungefärliga mätningar snabbt, och den integrerade metallritsen i änden av vinkelhaken säkerställer att du alltid har tillgång till ett verktyg för skarpa och exakta linjer. Lätt att bära med sig tack vare sin kompakta storlek och låga vikt, är Bahco CS 150 ett utmärkt val för professionella och hemmafixare som behöver ett tillförlitligt verktyg för sina projekt.

- Skjutbar funktion för flexibel användning.
- Markerar exakta 45° och 90° vinklar.
- Metrisk och tum-skala för mångsidig mätning.
- Ställbart djup för enkla och repeterade mätningar.
- Inbyggda libeller för snabb och nära noggrann nivåmätning.
- Lätt och portabel design för enkel transport och användning.

Användningsområden
Bahco CS 150 är perfekt för professionell och hemmabruk, idealisk för snickeri, byggprojekt, metallarbete, och där precision i vinkelmätning krävs. Det är ett oumbärligt verktyg för alla som arbetar inom bygg och renovering, eller för hobbyprojekt där noggrannhet är avgörande.

Tekniska data
Längd 152 mm
Vikt 170 g

Levereras med
1 x Bahco CS 150 Kombinationsvinkelhake

Bahco CS 150 är ett utmärkt verktyg som kombinerar hållbarhet, precision och användarvänlighet, och gör det till ett värdefullt tillskott i varje verktygslåda.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

193,00 kr
16,00 kr
197,00 kr
16,00 kr
8,00 kr
149,00 kr
118,00 kr
137,00 kr