Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bahco
SKU   7314150325788

Bahco Bitssats med 31 Delar 59/31B

Bahco 59/31B Bitssats är en 31-delars standardbitssats som innehåller allt du behöver för att skruva. Innehåller Spår, PZ, PH, TORX och Insex-bits, samt en bitshållare och hylsadapter. Allt är förpackat i en smidig ask för enkel förvaring och transport.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
78,00 kr

product.fulldescription

Bahco 59/31B Bitssats är en komplett verktygslösning för alla dina skruvbehov. Den 31-delade standardbitssatsen innehåller Spår, PZ, PH, TORX och Insex-bits, vilket gör den till en extremt mångsidig och användbar samling för alla typer av skruvjobb.

För att göra satsen ännu mer användbar och praktisk, innehåller den också en bitshållare och hylsadapter, vilket gör det enkelt att snabbt och effektivt byta bits. Oavsett om du arbetar på en professionell byggarbetsplats eller bara gör några DIY-projekt hemma, kommer denna bitssats att göra jobbet enkelt och effektivt.

Bitarna i satsen är tillverkade av S2 höglegerat stål, vilket garanterar deras styrka och hållbarhet. Dessutom har de en sandblästrad yta, vilket ger extra grepp och minskar risken för slippage under användning.

- 31-delad standardbitssats innehållande Spår, PZ, PH, TORX och Insex-bits.
- Innehåller bitshållare och hylsadapter.
- Tillverkad av S2 höglegerat stål för styrka och hållbarhet.
- Sandblästrad yta för extra grepp.

Bahco 59/31B Bitssats är en mångsidig 31-delad standardbitssats innehållande Spår, PZ, PH, TORX och Insex-bits, bitshållare och hylsadapter. Bitarna är tillverkade av S2 höglegerat stål för hållbarhet, och har en sandblästrad yta för extra grepp.

Användningsområden
Perfekt för alla typer av skruvjobb, oavsett om du är professionell byggarbetare eller DIY-entusiast.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

57,00 kr
106,00 kr
15,00 kr
8,00 kr
131,00 kr
121,00 kr
49,00 kr
620,00 kr