Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bahco
SKU   7314150128631

Bahco 1446 Hantverkarkniv Rostfri med hölster

Bacho 1446 är en mångsidig hantverkarkniv, tillverkad av rostfritt stål. Denna robusta kniv levereras med ett praktiskt hölster och har ett enkomponentshandtag som erbjuder ett bekvämt och säkert grepp. Dess speciella hölster har dubbel knivknapp och är utrustad med en mantel för enkel bältesfästning. Perfekt för proffs som värdesätter kvalitet och funktionalitet.

In stock
product.showwarehousestatus
49,00 kr

product.fulldescription

När det kommer till verktyg, är kvalitet och hållbarhet avgörande, och Bahco 1446 hantverkarkniv lever upp till dessa förväntningar. Tillverkad av rostfritt stål, erbjuder denna kniv en exceptionell motståndskraft mot korrosion, vilket gör den idealisk för de mest krävande arbetsförhållandena.

Ett av de mest framstående egenskaperna hos Bahco 1446 är dess enkomponentshandtag, designat för att erbjuda användaren maximal komfort. Detta handtag säkerställer inte bara ett bekvämt grepp, utan ger också den stabilitet och säkerhet som krävs vid intensiv användning.

Kniven levereras med ett unikt hölster som har en dubbel knivknapp, vilket ger extra säkerhet och bekvämlighet när kniven bärs runt midjan. Därtill kommer en praktisk mantel för bälte, vilket underlättar för användaren att ha kniven till hands när den behövs.

En robust och mångsidig kniv, Bahco 1446 med sitt massiva rostfria stålblad är en pålitlig följeslagare för alla typer av hantverksarbeten.

- Tillverkad av korrosionsbeständigt rostfritt stål.
- Enkomponentshandtag för optimal komfort och säkerhet.
- Specialhölster med dubbel knivknapp för extra bekvämlighet.
- Mantel för enkel bältesfästning.
- Robust och mångsidig design.
- Massivt knivblad på 100mm för varierade användningsområden.

Bahco 1446 är en premium hantverkarkniv, framställd i rostfritt stål för maximal hållbarhet. Den kombinerar funktionalitet med design, med ett enkomponentshandtag för bekvämt grepp och ett speciellt hölster med dubbel knivknapp. Lägg därtill en praktisk mantel för bältesfästning, och du har det idealiska verktyget för varje hantverkare.

Användningsområden
Snickeriarbeten
Installationer
Allmänt hantverk
Utomhusprojekt

Tekniska data
Längd 220mm
Knivblad 100mm
Vikt 90gr

product.downloads

Customers who bought this item also bought

86,00 kr
55,00 kr
175,00 kr
6,00 kr
14,00 kr
32,00 kr
221,00 kr
16,00 kr