Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Bosch Professional
SKU   1609B06853

Ändstöd Bosch Stativ GTA3800

Bosch ändstöd till GTA3800 är en tillbehörsdel för sågstativ som ger extra stabilitet vid kapning av långa arbetsstycken. Den har en justerbar höjd och passar till Bosch sågstativ med skjutstänger.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Bosch PRO360 - En värld av fördelar helt kostnadsfritt

Bosch PRO360 är din digitala nyckel till en värld av professionella tjänster från Bosch Professional. Genom en enkel och snabb registreringsprocess öppnas dörren till en mängd fördelar som är skräddarsydda för att effektivisera och förenkla ditt arbetsliv. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med PRO360 är möjligheten att förlänga garantitiden för dina verktyg från ett till tre år, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet i ditt dagliga arbete.

Fördelar med PRO360
Överblick över allt: PRO360 erbjuder en digital förteckning över dina enheter, vilket ger dig en fullständig översikt över dina verktyg och deras garantiinformation. Detta är oerhört värdefullt, oavsett om du är på fältet eller arbetar från kontoret.


Allt blir lättare

Med PRO360 kan du enkelt använda din smartphones kamera för att skanna typskyltar och direkt lägga till dina enheter i din digitala inventarielista. Detta förenklar processen att hålla koll på dina verktyg och tillhörande information avsevärt.


Dra fördel även i framtiden

Bosch är kontinuerligt i utveckling, och med PRO360 kommer du att ha tillgång till framtida uppdateringar och tjänster. Detta innebär att du alltid kommer att vara uppdaterad med de senaste funktionerna och fördelarna som Bosch Professional erbjuder.


Förlängd garantitid

Genom att registrera dig på PRO360 förlänger du automatiskt garantitiden för dina Bosch Professional-verktyg till tre år. Detta är en fantastisk fördel som ger extra trygghet och visar Bosch Professionals åtagande att stödja sina kunder.

Att registrera sig för PRO360 är både enkelt och belönande. Genom att göra det får du inte bara tillgång till de nuvarande fördelarna utan säkrar också din plats för framtida innovationer och tjänster som kommer att göra ditt arbete ännu enklare och mer produktivt.

För att börja dra nytta av dessa fantastiska fördelar och förlänga garantitiden för dina verktyg, besök Bosch PRO360 registreringssida

498,00 kr

product.fulldescription

Bosch ändstöd till GTA 3800 är en viktig komponent i Bosch stativsystem för sågning som är utformad för att förbättra användarupplevelsen och effektiviteten vid sågning. Den erbjuder enkel justering och stabilitet vid användning, vilket gör att användaren kan fokusera på att uppnå exakta och precisa snitt.

Lätt att montera, ändstödet kopplas enkelt och snabbt till Bosch GTA 3800 stativet. Detta gör det möjligt för användaren att snabbt sätta upp och ta ned arbetsstationen vid behov. Ändstödets justerbarhet gör det enkelt att anpassa det efter olika arbetsstycken och storlekar.

Ändstödet är särskilt användbart när man arbetar med större arbetsstycken, eftersom det ger extra stöd och stabilitet vid sågning. Detta minskar risken för att arbetsstycket glider eller rör sig under sågning, vilket kan leda till ojämna snitt och potentiellt skadade material.

Bosch ändstöd till GTA 3800 är utformat för att passa perfekt med Bosch stativet, vilket innebär att det inte krävs några ytterligare anpassningar eller verktyg för att fästa det. Dessutom är ändstödet tillverkat av högkvalitativa material, vilket säkerställer hållbarhet och lång livslängd, även vid frekvent användning och under tuffa arbetsförhållanden.

I korthet är Bosch ändstöd till GTA 3800 en viktig tilläggsutrustning för sågning som hjälper användaren att arbeta mer effektivt och säkert. Det erbjuder enkel justering, stabilitet, och är både lätt att montera och hållbart, vilket gör det till en utmärkt investering för de som använder Bosch GTA 3800 stativet i sina arbetsmiljöer.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

394,00 kr
366,00 kr
197,00 kr
138,00 kr
78,00 kr
189,00 kr
3 167,00 kr
823,00 kr